Ez a mém jól jellemzi az elmúlt másfél év Oroszországát

2023. június 28. 11:29

„A legnagyobb város, amelyet az orosz fegyveres erők be tudtak venni, a Rosztov-na-Donu volt.”

2023. június 28. 11:29
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Az orosz közösségi médiában az elmúlt napokban terjedő mém:

»A legnagyobb város, amelyet az orosz fegyveres erők a különleges katonai művelet kirobbanása óta be tudták venni, a Rosztov-na-Donu volt«.

Szerintem ez jól jellemzi az elmúlt másfél év Oroszországát.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 29. 09:12
Anton ,te lassan átmentél idiótába. Gondolom otthon boninak,Rommelmak, Alexandrossnak képzeled magad. Baromez. Tudod mi a háború igazi célja? Látom nem . majd rájössz a kevés eszeddel. Polako. Langsam. Medlennij.. Wir haben zeit. Mi imajem vremja! HOVA sietsz ,okoska ?
Pathfinder76
2023. június 28. 21:36
Anton,mi a helyzet a nagy tavaszi/ nyári ukrán ellentámadással,ami az,de mégsem? A kilőhetetlen Leopard 2- esek?Füstölnek még a roncsaik?
kaffogó hebrencs
2023. június 28. 21:19
Gyerekes mémekre telik a fészen, miközben: - több százezer ember meghalt, nyomrék, rokkant lett lett - 8 millió ember menekültté vált - többszáz milliárd dollár értékű anyagi kár keletkezett - többezer milliárd dollár gazdasági veszteség érte a világot Mondanám, hogy egy fasza mém jól jellemezné a Nyugat teljesítményét, hogy Ukrajna 72 ország hadtápjával és a teljes NATO felderítéssel a háta mögött sikeresen megvédett egy kis bányászvárost... De nem mondom, mert nem védte meg.
lofejazagyban
2023. június 28. 16:31
ha ilyen szarok az oroszok, mit fostok tőlük? Vagy csak kamu a rettegésetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!