Ezeket mind számba vettük

2023. június 30. 15:11

Hogy miért hazugság a háborúra mutogatni a hazai rekordmagas inflációval kapcsolatban?

2023. június 30. 15:11
null
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Az MSZP Megélhetési biztonságot! címmel fórumsorozatot indított, melynek első állomása Székesfehérvár volt, ahol Dr. Márton Roland önkormányzati képviselővel, valamint Vajda Zoltán képviselőtársammal, az Országgyűlés Költségvetési Bizottságának elnökével tartottunk fórumot.

Hogy miért hazugság a háborúra mutogatni a hazai rekordmagas inflációval kapcsolatban? Hogyan és mivel okozza Orbán a magas inflációt Magyarországon? Mire költött az elmúlt 12 évben a kormány, mitől, kiktől vonta el a forrásokat? Kik a legnagyobb nyertesei és kik a kárvallottjai az elmúlt évtized fideszes politikájának? (Csak mondom, hogy a nyugdíjasok is benne vannak.) Ezeket mind számba vettük.

Számos javaslatot fogalmaztunk már meg, amely megkönnyítené az emberek életét a válságban. Ezeket a javaslatokat közvetlenül az embereknek is bemutatjuk, hogy jobban is megismerhessék a baloldali, jóléti, szociális biztonságot kínáló megoldásokat a jelenlegi válságra.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. július 02. 15:47
"Számos javaslatot fogalmaztunk már meg, amely megkönnyítené az emberek életét a válságban" Pl 2008-ban, rengeteg javaslatotok volt a válság idején mindenféle megszorításra..
critical man
2023. július 02. 14:32
Szádba vetted, Ági. Ehhez értesz. Több faszt fogtál, mint kilincset. Ezért nem nyílt az ajtó. A tapasztalat hiánya.
constantinus666
2023. július 02. 12:49
Nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, haragszom-e Ágikára "munkássága" okán. De ahogy feltűnik időnként a nyilvánosság előtt, óhatatlanul eszembe juttatja. hogy minden dicsőség múlandó.... Ahogy visszhangzott üde kacaja a parlamenti széksorok fölött, azt más, sommásabb megnyilvánulások sem feledtetik. Pedig voltak olyanok is. A Jakab nevű "polihisztor" (?) krumpli-reklámja is szerzett derűs pillanatokat. Felsorolni a parlamenthez és honatyákhoz méltatlan jeleneteket ti. reménytelen vállalkozás lenne. Anélkül is tudható: új műsorhoz új szellemű vállalkozók kellenek.... Az említetteknek viszont köszönöm, hogy folyamatosan életben tartják ez irányú vágyaimat...
Vélemény2
2023. július 02. 11:40
Most akkor haragszunk rá, vagy csak nem értünk vele egyet ? Vitatkozzatok ne ócsároljátok! Hogy nem lehet fel ismerni azt a tényt, hogy ez a stílus az ami miatt olyan népszerűtlenek az ellenzéki pártok, ne essünk ugyan abba a hibába! Nekünk nem kell felvenni az ő stílusukat, elégedjünk meg avval , hogy amíg ők így politizálnak , addig biztonságban vagyunk , sosem nyerhetnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!