Már Pulai András se a régi

2023. június 06. 12:51

Hogy Kunhalmi is értse, azóta sok víz LEFO(J)T a Dunán.

2023. június 06. 12:51
null
Parabolha
Facebook

„Ha még emlékszik a kedves olvasó, a 2022-es választások előtti hónapokban a Pulai András közvéleménykutatási eredményein nevelkedett Kunhalmi Ágnesnél vidámabb, kuncogósabb teremtés egy sem rohangált stúdióból stúdióba, egyebekben szabadtéri élőhelyszínes bejelentkezéseinél is majd kicsattant a derűtől, túlmozgásos, véleményem szerint tettetett magabiztossága, fültől-fülig érő szájú kacarászásai széltében-hosszában betöltötték a teret.

Hogy Kunhalmi is értse, azóta sok víz LEFO(J)T a Dunán, kiderült, hogy már Pulai András se a régi és noha azóta Kunhalmiba senki sem »FOLYTOTTA« bele a szót, mint ahogy a képviselőkről állította a már lemorzsolódott Bangónéval együtt még 2019 februárjában, valahogy napjainkra mintha alábbhagyott volna a mosolygós lelkesedése.

Minap vendége volt Az ATV Egyenes Beszéd című, a balos panaszkodók prioritást élvező műsorának, ahol a tanárok béremeléséről és a jövő évi önkormányzati választásról kérdezték. Elmondta, hogy »15 éve az oktatás területével foglalkozik«. Ezt hallva hangosan felszisszentem, tudniillik, ha valakinek helyesen nem fojtogatta a torkát az y és a pontos j helyes használata eddigi oktatási munkája során, akkor adódik a kérdés, hogy hol vesztegethette el azt a bizonyos 15 évet. A riporter feltételezésére, hogy mi lesz akkor, ha az ígért bérfejlesztés a kormány ígérete szerint megvalósul a közoktatásban, Kunhalmi nem lenne Kunhalmi, ha nem azt mondta volna, hogy »az szükséges, de nem elégséges feltétel«.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. június 07. 07:48
... mihez kezd? KÁ: Civil élethez. Van bennem affinitás, hogy gimnazistákat, vagy felső tagozatos általános iskolásokat demokrácia-ismeretre, állampolgári ismeretekre tanítsak. Volt már arról szó, hogy esetleg magánintézményben ezt egy-egy alkalommal akár csinálhatnám is, de a pártelnökség és az egyéni körzetem mellett most nincs rá időm.
adrás
2023. június 06. 18:44
Ági a diszkó királynő,ha valaki megnézi a régebbi felvételeket rögtön látja .
Majdmegmondomén
2023. június 06. 16:03
"15 éve az oktatás területével foglalkozik" Na de ez mit jelent? Mert, ha az oktatással foglalkozna még megérteném. Ennyi erővel az oktatás kerületével is foglalkozhatna...
voltospultos
2023. június 06. 15:14
2000 körül láttam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!