Péntektől megkezdődhetnek a kilakoltatások

2013. február 28. 09:08

Hiába kezdeményezte a pénzügyi jogok biztosa a moratórium meghosszabbítását, a kormány eddig nem döntött a kérdésben.

2013. február 28. 09:08

A kvóta szerint 2013 első negyedévében 5000 lakást árverezhetnének el a bankok, de az alacsony ingatlanárak miatt csak 3500-at fognak.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. február 28. 17:44
Tartani lehet tőle, nem a baloldal gátlástalan támadásába, hanem a kilakoltatásokba fog a kormány belebukni.
magnamater
2013. február 28. 13:53
Mindenki tudja, a bankoknak nincs igaza, senkinek sem adtak valutát,nem volt hát joguk a kölcsönt valutaként kamatoztatni. A kormánynak kellene erőteljesen föllépni,a bankok adják ki az eddig ki sem adott valutát az ügyfeleknek, azok váltsák át forintra, adják vissza a banknak forintban,amennyit felvettek,az eddig kifizetett részleteket meg a bank tartsa meg.Ez legyen a csalásért a bankok büntetése.
next mindig élni fog 7
2013. február 28. 12:07
"Senkit sem hagyunk az út szélén?" Ki mondta ezt, aztán mit látunk? Újabb hazugság lett volna, vagy a valós FIDESZ halandzsa? Hm!
El Duderino
2013. február 28. 11:35
NA! Előjöttek barlangjukból a pártoskodók. Nincs nálatok szennyesebb lény, akik szembesítik a nagy vezér bábjait annak hiányosságairól, ballépéseiről. Semmivel sem vagytok különbek azoknál, akik letérdelnek a vezér előtt. Mögöttem nem áll senki, és ezt jól tudom, az a szörnyű, hogy ti mögöttetek sem, csak erről nem vagytok hajlandóak tudomást venni. Négy évente pár szélhámos kikéri véleményetek, és el is hiszitek, hogy ha kezetekbe adják a változtatás lehetőségét mindenki jól jár. Hát nem. Elmentek, ikszeltek, hazamentek, és hátradőltök, mint akik jól végezték dolgukat, innentől fogva nem vagytok mások az uraknak csak rabszolgák. És milyen egy jó rabszolga? Feláldozható. De okos politikusok belebeszélik a lyukat a hasatokba, és ti még örvendeztek is neki. Szép dolog ez az illúzió, csak mi van akkor, ha ez összeomlik, és ugyanúgy otthon nélkül maradtok mint az a pár ezer másik, akik szintén hittek az uraknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!