Soltész: a kormány mindent megtesz a nőkért

2014. március 07. 18:02

Az államtitkár szerint a nők védelméhez nem kell egy civil szervezet erőszakos nőpolitikája, bár nem árulta el, pontosan mit ért ez alatt.

2014. március 07. 18:02

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Apafüzetét is bemutatták, amely az apai szerep fontosságára hívja fel a figyelmet.

Soltész azt emelte ki, hogy Magyarország külön intézkedésekkel védi a nőket és a családokat. A társadalom teljes természetes alapjaira kell építeni, nincs szükség egy „civil szervezet erőszakos nőpolitikájára”. A Hvg.hu újságírójának erre vonatkozó kérdésére azonban nem választolt.

Rónaszékiné Keresztes Monika a nők önkéntes, kvóta nélküli részvételére hívta fel a figyelmet.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. március 08. 07:59
Az ájtatos manó kampányol!
orion
2014. március 07. 21:50
A CNK-ról beszél, vagyis a 'civil női kormányról' http://www.ferfihang.hu/2014/03/06/noi-kormany-a-nagy-feminista-alom/ Egy férfioldal linkjét hoztam és megnéztem a videót is. Micsoda csapat! Hál'istennek, megígérték, hogy nem vetkőznek. Ez az egyetlen pozitívumuk. Olyan tárcával, mint pénzügy-genderköltségvetés, én nem tudok mit kezdeni azon kívül, hogy már a nevétől is hidegrázást kapok. És persze az összes 'elnyomottért' kiállnak, úgymint cigányok, homo-és egyéb szexuálisok meg a szokásos többi mantra.Az nem világos, hogy a szegény elnyomottak női részéért-e (ezt mondjuk a szexuális izék esetében nem túl könnyű eldönteni) Ezután nem tudok nem egyetérteni Soltésszal.
BőröndÖdön
2014. március 07. 20:26
Úgy,úgy Miklós,a sok suttyó kell a fidesz padsoraiból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!