Demszky-Dávid-Steiner-Rogán meccs

2009. november 06. 18:44

Budapest ötödik kerületében politikai nagyvadak küzdenek majd a képviselői helyért jövőre.

2009. november 06. 18:44

Még nem tudható, hogyan lett a sióagárdi MDF-szervezet tagja Dávid Ibolya (ha egyáltalán létezik a szervezet), de a jövő évi országgyűlési választásokra már az V. kerületet nézte ki magának a pártelnök az Index információi szerint, ahol az SZDSZ korábbi támogatói bázisán jobb eredményt érhet el az egyéni képviselő választáson. Az V. kerületi alapszervezet sem működik igazán, a belvárosi fórumosok közösségét az Almássy Kornél és a pártvezetés között kirobbant konfliktus zilálta szét.

A belvárosi képviselői mandátumért nagy csata várható, Dávidnak Rogán Antal fideszes polgármesterrel, Steiner Pál korábbi MSZP-s polgármesterrel, és a kerületben elterjedt hírek szerint Demszky Gábor főpolgármesterrel kell majd megküzdenie.

Rogán ellen indul Dávid Ibolya (Index)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gab
2009. november 07. 18:32
Élvezetes meccs lesz, bár nem túl jók az odds-ai.
tevevanegypupu
2009. november 07. 10:18
Persze Davidnak az V. keruletben azert lesz eselye, Bokrosrol nem szabad elfelejtkezni, o az a bajusz amire Ibolya tamaszkodik. Es Bokros be lesz dobva minden mdf kampanyba az biztos. Az ongondoskodok - addig amig nem lesz valoban fizetett egeszseg-es oktatasugy - nagyon szeretik azt a gazdasagpolitikat, amit oly sikeresen hajtott vegre. Igaz, akkor meg nem konzervativkent, hanem az mszp segitsegevel. Talan bevethetnek segitsegkeppen az EU-bol a lett klubtagokat is..nyomatek kedveert.(:
Steppenwolf
2009. november 06. 20:56
Ibolyka az V. kerületből nem a Parlamentbe, hanem az előzetesbe fog menni, amint megszűnik a mentelmi joga.
mefisto
2009. november 06. 19:30
A négy közül három nagyvad együtt ha hoz 20%-ot. Király!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!