„Orbán DJ-je az m1 élén”

2011. január 02. 15:16

Lendvai Ildikó szerint Rákay Philip személyében Orbán Viktor lemezlovasa veheti át a köztévé irányítását. A képviselő elmondta: „Az MSZP szépen kéri a Fideszt, sürgősen nevezze meg Orbán Viktor szabóját, fodrászát, cipészét is, hogy megtudhassuk: testőre és műsorközlője után még kinek a személyes szolgálatait kívánja magas közfunkcióval jutalmazni”.

2011. január 02. 15:16

Lendvai Ildikó, a Magyar Szocialista Párt képviselője vasárnap közleményt adott ki, melyben leszögezi: „Már az év első napján csalódás érte azokat, akik abban reménykedtek: nem eszik olyan forrón a kását, az új médiaszabályokkal a Fidesz nem fog visszaélni. Kiderült: vissza fog”.

A politikus arra utalt, hogy Medveczky Balázs, a Magyar Televízió elnöke Rákay Philipet és Süveges Gergőt nevezte ki az m1, illetve az m2 intendánsaivá. „Nincs az a forró kása, ami égetné a Fidesz szája szélét, ha hatalomról van szó. Az m1 vezetőjévé Orbán Viktor disc-jockey-ját, a fideszes pártrendezvények műsorvezetőjét nevezték ki. Nyílván nincs alkalmasabb ember a közszolgálat pártsemlegességének biztosítására, mint Rákay Philip, aki szakmai tapasztalatait párthaknikon szerezte, és senki nem tud majd pontosabban elszámolni a közpénzekkel, mint ő, aki annak idején a Kossuth téren is 2 millió embert számolt meg” - fejtette ki Lendvai Ildikó.

 A közlemény a következőképp zárul: „Az MSZP szépen kéri a Fideszt, sürgősen nevezze meg Orbán Viktor szabóját, fodrászát, cipészét is, hogy megtudhassuk: testőre és műsorközlője után még kinek a személyes szolgálatait kívánja magas közfunkcióval jutalmazni”.

 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Juggernaut
2011. május 15. 21:39
Elég lassan jutott el az inger Cenzorka agyáig. Ez a hír már lassan 2 vagy 3 hónapja nem hír. Úgy látszik, hogy a Botox az egész szervezetre kihatva akadályozza az ingerek terjedését.
1/3
2011. május 15. 21:21
Hölgyeim és uraim! Úgynézki, hogy a fogorvos is mevan már!!!!
de karatna
2011. január 03. 18:03
Appel Henrik judeo-bolsevik aki Aczél György névre magyarosított és hitehagyott zsidóként élt és csupán halálos ágyát meglátogató rabbinál tért vissza a zsidó hitre üdvöskéje "Lendívai" nevet viselő Ildikó csak ne észrevételezzen semmit!
Oldgóbé
2011. január 03. 17:58
Mostanáig is tudtam,hogy Ildikó nem normális,de ennyire?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!