Blogja miatt távozott Süveges?

2011. február 22. 13:22

A Népszabadság információi szerint nem csak családi okai voltak Süveges Gergő lemondásának az m2 intendánsi posztjáról. A lap úgy tudja, közrejátszott távozásában az is, hogy nyilvánosságra hozta az m2 őszi műsorstruktúrájának tervét, ám ezt nem egyeztette főnökeivel.

2011. február 22. 13:22

Süveges Gergő lemondása meglepetést keltett, mert csak január 1-jével nevezték ki a szeptembertől gyermek-, ifjúsági és családi csatornává alakuló m2 intendánsává. Az MTV hivatalosan azzal indokolta február 17-i távozását, hogy a műsorvezetői munka és a csatorna működtetése mellett nem lenne elég ideje a családjára.

A Népszabadság szerint ugyanakkor jelentősen közrejátszott Süveges távozásában az is, hogy blogján, majd a Facebookon is nyilvánosságra hozta az m2 őszi műsorstruktúrájának tervezetét, de ezt nem egyeztette és nem is hagyatta jóvá a főnökeivel és a műsorokat majd gyártó műsor-szolgáltatási alap illetékeseivel sem. Ez főnökeinél kiverte a biztosítékot.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. február 23. 13:19
egyébként süveges elvtársnak szabad-ki- bejárása van a mtv-ben mint műsorvezetőnek? tényleg egy akkora személyiség? ne röhögtessenek már!
narmer
2011. február 22. 20:56
Ki hirdeti ezeket az orbán ellenes baromságokat? Csak nem a mandíner? Na Süveges azért távozott mert.....és jön Népszabdság " magyarázata" .te meg elhiszed!D Tóth meg azért távozott mert egy portálon közölték a tv elnökéhez írott szexuálisan zaklató leveleit.
varasbéka
2011. február 22. 18:48
Kezdődik a Mandineren a Szabad Nép félóra?
aetius
2011. február 22. 14:55
BAZDMEEEEEEEEEEEEEG A mandinert megvették a szocik???????? Most veszem észre, hogy az MSZP itt hirdeti a hallasd a hangod nevezetű faszságot. + promózzák Gyurcsány facebookját............ Gratulálok............. Szerintem én itt fejeztem be a mandiner olvasgatását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!