Lemondott Süveges Gergő

2011. február 17. 18:00

Az m2 januárban kinevezett intendánsa távozik posztjáról. a Magyar Televízió hivatalos közlése szerint úgy döntött, hogy márciustól inkább visszatér a műsorvezetői munkához - írja az Index.

2011. február 17. 18:00

Az m2 januárban kinevezett intendánsa, miután létrehozta a leendő gyermek-, ifjúsági és családi csatorna működésének alapjait, megtervezte a csatorna kreatív koncepcióját, elkészítette a műsorstruktúra tervezetét és kialakította a stábot, a Magyar Televízió hivatalos közlése szerint úgy döntött, hogy márciustól visszatér a műsorvezetői munkához. Süveges Gergő intendánsá kinevezése előtt a Reggeli című műsort vezette.

Süveges Gergő kedden publikálta blogján, hogy hétköznapra gyermekeknek szóló szappanoperát, napi filmet és utána stúdióbeszélgetést, és iskolatévét tervezett, de az új műsorstruktúrában lett volna óvodásoknak szóló zenés műsor, és hétvégente ökumenikus vallási műsor és a Játék határok nélkülhöz hasonló látványos sorverseny is iskolai csapatokkal. Süveges nem nyilatkozott az Indexnek lemondása okairól.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forrester
2011. február 18. 11:01
(off) Csepű, lapu, gongyola mindenképp legyen az új kanális műsorán!Hadd tudják meg a mai gyerekek is, mi az a szenvedés!!
narmer
2011. február 18. 10:55
Süvegessel elszállt a szárnyas ló.Azt hitte a kis hülye hogy a reggelben, ha mindennap egy hatalmasat rúg akormányba azzal jópontokat szerez.Hát nem.Egyébként nem tudom mit szarózik a köztévé Érdiné Szabó Márta alias Cimbora kiválóan meg tudna szervezni egy gyermekcsatornát.Süveges teológus de az utóbbi időben a legmocskosabb szájjal piszkálta az egyházat.Az egész Süveges jelenség rejtély.Ami pedig Obersovszky Pétert illeti, sajnálom azt aki ennyit lát benne, és nem látja hogy aköztévénél három ember van akinek háttere, életútja van Obersovszky, Betlen és Baló, bármennyire is nem szeretik ez utóbbit.Ők nem véresszájú papírtigrisek mint Krizsó, hanem a kérdéseik mögött negyven éves tapsztalat és gyakorlat van.Mellesleg a kormány nem pofozózsák, aki azt hiszi hogy midennap be kell hívni a Népszavától Veress jenőt, mert tőle elvárható a kormány ellenes egyszemélyes cirkusz, az megint téved.
StG
2011. február 18. 10:24
"folytatódik a megkezdett munka és áprilistól az új alkotmánnyal együtt egy család-barát, szerethető gyermek TV kezdheti el a működését." Ez mekkora egy utolsó, szar agitprop szöveg...
Zero_Toleransz
2011. február 18. 09:48
a teljes szöveg, hogy tiszta legyen a kép: [M.TI 2011.02.18, 8:59] Rákay Philip, az M1 intendánsa az M.TI-nek adott interjújában elmondta, hogy már a kezdettől fogva ellenezte Süveges Gergő kinevezését. Mindenfajta tapasztalat nélkül nem lehet a semmiből gyermektelevíziót építeni - így az is téves elképzelés volt, hogy az eddig kizárólag politikai és közéleti műsorokat vezető Süveges alkalmas legyen a pozícióra. Az m2 műsorkoncepciójának kialakítása közben Süveges Rákay elmondása alapján rádöbbent, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, és ezért saját maga kérte a leváltását. Sajnos több helyen is lehetett már olvasni, hogy Süveges mennyire távol áll attól a családcentrikus világképtől, amit egy ilyen televíziócsatornának sugallnia kellene, ezért semmilyen veszteség sem érte a csatornát. Az intendánsi pozícióra már több jelölt is van, így várhatóan néhány hét múlva folytatódik a megkezdett munka és áprilistól az új alkotmánnyal együtt egy család-barát, szerethető gyermek TV kezdheti el a működését. Rákay elmondta, hogy az élő adásban meggyújtott fing és a hír tv-n felöltött nyakkendő közötti hidat nem mindenki tudja megácsolni. Neki ment. Süveges ehhez fogható lépésre nem volt képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!