Keress pénzt a YouTube-bal!

2012. szeptember 28. 13:20

Ákos, a Szertár videoblog, valamint az NB1-es Újpest FC és Videoton FC is az elsők között voltak, miután Magyarországon is elindult a YouTube partnerprogramja. A megosztó kínálta új lehetőséggel élve bárki saját csatornát indíthat az oldalon, videókat tölthet fel, közönséget találhat és pénzt kereshet.

2012. szeptember 28. 13:20

Ezentúl a YouTube saját csatornával rendelkező partnerei minden hónapban megkapják a videóik által generált reklámbevétel több mint 50 százalékát. Amennyiben a felhasználó értékes tartalmat gyárt, és rendelkezik annak szerzői jogaival is, az oldal minden technikai feltételről, és a partner csatornáján megjelenő reklámhelyek értékesítéséről is gondoskodik.

„A YouTube-ot ma világszerte partnereink töltik meg igazán élettel. Azzal, hogy már Magyarországon is nyitva áll a lehetőség a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki előtt, hogy a YouTube-on videóival partnerként pénzt keressen, még több minőségi magyar tartalom lesz elérhető az oldalon. Egy új sztárvilág, egy újfajta szórakoztatóipar van születőben, ahol mindenki megtalálja majd az érdeklődésének megfelelő csatornát” – közölte Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

Az Egyesült Államokban már több száz olyan YouTube-partner van, akik évente több tízmillió forintnyi jövedelemre tesznek szert felvételeik által. Az infoter.eu szerint Európában is egyre többen főállású YouTube videósként keresik meg a megélhetésre valót.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!