Barack Obama Justin Biebert is legyőzte

2012. november 07. 08:49

Miután ismét megnyerte az amerikai elnökválasztást Barack Obama, rögtön a legtöbbször megosztott tweet tulajdonosi pozícióját is elnyerte, fotója pedig a Facebook-történelem legtöbbször lájkolt képe lett.

2012. november 07. 08:49

Miután ismét megnyerte az amerikai elnökválasztást Barack Obama, rögtön a legtöbbször megosztott tweet tulajdonosi pozícióját is elnyerte. Az üzenet a fentieken kívül egy, a feleségét megölelő elnököt ábrázoló fotót tartalmazott, a szöveg pedig mindössze annyi volt: „Four more years”, vagyis „még négy év”.

A 2012-es elnökválasztás napjáig Justin Bieber tweet-je volt a legtöbbször megosztott twitter-üzenet – írta a hvg.hu.

Frissítés:

Miután Barack Obama képét a Facebookon is megosztotta, rövid idő alatt a szájt eddigi történelmének legtöbbször lájkolt fotójává vált. A képet idáig több mint 268 ezer ember osztotta meg, és több mint 2 millió 374 ezer ember lájkolta.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nick Holgerzson
2012. november 07. 15:42
Szép, szép ..... Na de ki az a Justin Bieber?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!