Jobbik: Felelőtlen az Emmi köznevelési államtitkársága

2013. április 11. 11:21

A Jobbik véleménye szerint az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkársága felelőtlenül politizál és hazárdjátékot játszik az iskolásokkal és szüleikkel – jelentette ki az általános iskolások beíratása kapcsán tartott csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján Dúró Dóra.

2013. április 11. 11:21

Dúró Dóra, a Jobbik képviselője sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) még mindig nem tudja megmondani, hogy hány elsőst kell beiskolázni és hány férőhely van az általános iskolákban. Hozzátette: fennáll a veszélye, hogy a szülők a korrupciót is igénybe veszik gyermekeik beiskoláztatása során.

Marekné Pintér Aranka, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke szerdán azt mondta, hogy a Klik minden tanköteles korú gyermek általános iskolai elhelyezéséről gondoskodik a kötelező körzeten belül. Az elnök tájékoztatása szerint a hét elején tartott beiratkozás eddigi adatai azt mutatják: 87 882 gyermeket írattak be általános iskolába.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2013. április 11. 12:36
Szegénynek biztos az a problémája, hogy nincs minden iskolába jobbikos HöOK.
micream
2013. április 11. 12:26
Egy városnyi magyar költözött már Ausztriába Az Ausztriában élő magyar migránsok száma folyamatosan emelkedett az elmúlt években - mondta a tanulmány készítője, Barbara Gruber. A legnagyobb növekedés tavaly volt. Míg 2001 és 2008 között 1-4 százalékkal nőtt a magyarországi születésűek lélekszáma, 2011 és 2012 között 9,4 százalékkal. http://privatbankar.hu/karrier/egy-varosnyi-magyar-koltozott-mar-ausztriaba-256810
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!