Seres-ügy: felmentették Roháčot

2013. április 02. 15:54

Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentették Jozef Roháčot a bűnsegédként elkövetett emberölés bűntettének kísérlete alól. A szlovák férfit a Seres Zoltán elleni sikertelen merényletkísérlettel vádolta az ügyészség.

2013. április 02. 15:54

Bizonyítottság hiányában jogerősen is felmentette a Fővárosi Ítélőtábla a szlovák Jozef Roháčot a bűnsegédként elkövetett emberölés bűntettének kísérlete alól kedden Budapesten. Az ítélőtábla megállapította, hogy jogerőre emelkedett a büntetőeljárást 2012. július 14-én megszüntető rendelkezés, amely a robbanóanyaggal, robbanószerrel visszaélés bűntettére vonatkozik.

Az ügyészség a Seres Zoltán elleni, közel 16 évvel ezelőtti sikertelen merényletkísérlettel vádolta meg a szlovák állampolgárságú férfit.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GregusZ
2014. március 09. 14:33
A nemzetbiztonsági hivatal erősen benne van a 90'-es évek merényleteiben...nem az ujjamból szoptam.
BőröndÖdön
2013. április 02. 17:48
Ennyit a magyar bűnüldözési szervek munkájának a minőségéről...
Locassen
2013. április 02. 17:38
"A bombán hagyott ujjnyom ugyanis a bíróság szerint legfeljebb a robbanóanyaggal visszaélés bűntettének bizonyításához volt elég, azt azonban nem bizonyítja, hogy Rohác meg is akarta ölni Seres Zoltánt." /NSZ/ Őszintén szólva nemtom, hogy ezt hogyan lehetne higgadtan kommentálni, de hát ez a jogszolgáltatás. Ráadásul ahogy most kinéz, a Fenyő-ügyben sem fogják elítélni.
Basiliscus
2013. április 02. 16:51
Kell egy új törvény, hogy olyan Rohácsot nevű illetőt aki Seressel kapcsolatba került, börtönbe kell csukni, mert ez botrányos. Remélem holnap megszavazzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!