Kormánybiztos lett Batta András

2013. július 11. 11:10

Az egységes komolyzenei koncepció kialakításáért és végrehajtásának koordinálásáért felelős kormánybiztossá nevezték ki Batta Andrást, a Zeneakadémia rektorát.

2013. július 11. 11:10

A Magyar Közlöny legutóbbi számában megjelent kormányhatározat szerint Batta András megbízatása 2013. május 15-től 2014. május 31-ig szól.

A kormánybiztos feladata egyebek mellett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem intézményéhez kapcsolódóan létrehozni kívánt kulturális, művészeti és hangversenyközpont jogi, pénzügyi és intézményi kialakítása; a Zeneakadémia eredeti Voit orgonái helyreállításának koordinálása; a Marton Éva Nemzetközi Énekverseny előkészítése és megszervezése is.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. július 11. 14:05
"egységes komolyzenei koncepció kialakításáért és végrehajtásának koordinálásáért felelős kormánybiztossá" Jó állás. Értelme, haszna semmi, viszont sok pénzzel jár. A Tengerészeti minisztérium mikor áll fel?
kukagyerek
2013. július 11. 13:22
Az ország egyik fele államtitkár, a másik fele meg kormánybiztos. A maradék meg náci!
ballada
2013. július 11. 12:45
Miután 2002-ben a kommunista-liberális maffiózók, "TRÜKKÖK SZÁZAIVAL" újra hatalomba csalták magukat, azonnal teljes erővel megkezdték Magyarország és a magyar családok kifosztását!... 2009-re az ország szinte teljes VAGYONÁT és GAZDASÁGÁT, PIACÁT ÁTJÁTSZOTTÁK, a KÜLFÖLDI MULTIKNAK, teljesen kiszolgáltatták a végletekig eladósított hazánkat a külföldnek, az ÉHEZŐ LAKOSSÁG megélhetési deviza hitelekre kényszerültek, a vállalkozásokat is devizában adósíttatták el, e csatorna-patkányok összejátszva a külföldi tulajdonú bankokkal ... EZZEL MÁR, AMÉG A LAKOSSÁG, és magyar vállalkozások TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLAN-VAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ... szerencsére az értelmes magyar többség 2010-ben elzavarta e gazembereket!!
liberálzöld.
2013. július 11. 12:38
Egységes komolyzenei koncepció? WTF?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!