Fidesz: A megfélemlítés a maffiabaloldal eszköze

2013. augusztus 10. 17:42

A megfélemlítés a „maffiabaloldal eszköze” – közölte a Fidesz sajtóirodája szombaton az MTI-vel, az MSZP szóvivőjének azon szavaira reagálva, hogy „a kormány nemcsak meglopja, de meg is akarja félemlíteni” a magyar embereket.

2013. augusztus 10. 17:42
„Ahogy Török Zsolt, az MSZP szóvivőjének mai zagyvaságokkal teli sajtótájékoztatója is igazolja, Magyarországon semmi gond a szólásszabadsággal, akár ostobaságokat is szabadon lehet beszélni” – írta a nagyobbik kormánypárt közleményében.
 
Hozzátették: megfélemlítéssel, elhallgattatással és egyéb alvilági módszerekkel a magyar belpolitikában egyedül a maffiabaloldal él, amely a titkosszolgálatokat is aljas politikai célokra használta fel. Erre példaként említették a Portik-ügyet, a Szilvásy-ügyet és a 2008-2009-ben történt romagyilkosságok ügyét.
 
„Baloldali politikusok ma is nyíltan fenyegetnek és próbálnak megfélemlíteni bírókat és ügyészeket” – írta a közleményben a Fidesz sajtóirodája.
 
Török Zsolt, az MSZP szóvivője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy egy a kormányfőt bíráló zeneszám miatt lemondták a Hétköznapi csalódások nevű zenekar egyik vidéki koncertjét, azt mondta: az Orbán-kormány „a Terror Házában is szobát kaphatna” azokért a módszerekért, amelyekkel a neki nem tetsző véleményeket el akarja hallgattatni.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. augusztus 11. 15:49
Tele van a puttonyom már ezzel a félős-rettegős dumával, komolyan mondom, ennyire idióta nem élhet ebben az országban! Bajnai kitalálta valamelyik országjárása során, és azóta az egész ellenzék napi szinten adja ki a baromságait a félős-rettegős országról. Annyira unalmaaaaaaaaaas, és fantáziátlan, és poros-dohos és unalmaaaaaaaaaaas:-))))
Toportyán tiszteletes
2013. augusztus 11. 09:39
Goebbels paródia narancsmagyart emberi nyelvre fordítva kiderül mit szeretne a sok narancsbolsevik,a magyarok jószágait!
Obulus
2013. augusztus 11. 09:33
Vannak még jó hírek. Elpicsázták nagyon a Puskás Akadémiát. A pénz nem minden, tehetség is kéne fiúk. OTP Bank Liga, 3. forduló: MVM-Paks-Puskás Akadémia 4-1 (1-0)
egysegelem
2013. augusztus 11. 09:10
Hogy mennyire nincs maffia baloldal az mutatja, hogy a Nepszava a megszunes szelen van es Kozgep hirdetesekbol tartja el magat, azaz a hires maffia annyi penzt nem tudott lopni, hogy a sajat sajtojat fenn tudja tartani. Orban, az igazi maffiozo ellenzekben felhuzott tobb tv-t, napilapot, hetilapot, ki tudja meg mit es vigan uzemelt ellenszelben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!