Tömegverekedés a börtönbe vonulási bulin

2013. augusztus 06. 17:17

Három család összesen mintegy 20 tagja esett egymásnak egy „börtönbe vonuló bulin” Szabadszálláson. Közülük három férfi ellen eljárás indult – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2013. augusztus 06. 17:17

A hétfőn késő este érkezett lakossági bejelentés nyomán a kunadacsi körzeti megbízott ért először a szabadszállási Vak Bottyán utcába, ahol eredetileg H. Attila „börtönbe vonuló buliján” gyűltek össze családtagjai a férfi búcsúztatására – tájékoztatott Gál Kristóf főhadnagy. Jelezte: a környéken lakók szóvá tették a társaság hangoskodását. Három család tagjai szidalmazták egymást, ami végül verekedésbe torkollott.

A szolgálatban lévő rendőr a rendbontók számát felmérve erősítést kért, így összesen 18 egyenruhás érkezett a helyszínre. Az 50 éves H. Attilát, a 18 éves H. Márkot, valamint a 23 éves H. Norbertet előállították a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Utóbbi két férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

H. Attilát kihallgatását követően – mivel jogerős börtönbüntetését meg kellett kezdenie – elővezették a Kecskeméti Büntetés Végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte büntetése letöltését. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben nyomozást indított garázdaság gyanúja miatt a három szabadszállási férfi ellen.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. augusztus 07. 10:35
Megint a cigány járt jól, ingyen vitték a börtönbe , nem kellett pénzt költeni se benzinre, se buszjegyre!
fogd a pénzt és kuss
2013. augusztus 07. 07:54
anyád picsáját lehet várni pl
mustarharmas
2013. augusztus 06. 22:04
Majd a tasz mindjárt kioszt benneteket.....
tunde04
2013. augusztus 06. 20:09
micsoda? börtönbe vonuló buli? a börtönbe vonulás az valami dicsőség? essszemmegáll!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!