ATV Para – baloldali K.O. – le a kokárdával!

2014. március 16. 09:25

Miért csinálja ezt az ATV? Hogyan fordulhat elő, hogy egy műsorban senkin sincs kokárda Március 15-én????? A fidesz kisajátítja????

2014. március 16. 09:25
equally

„Mindez érdekes volt, de a döbbenet a műsor után következett. Átszörfözve a hírtévén, egyetlen pillanat alatt beütött valami furcsaság: 3 ember beszélt, s mindhármon kokárda. Basszus. Miért? Kisajátították? Hogyan sikerült nekik?

Miért csinálja ezt az ATV? Hogyan fordulhat elő, hogy egy műsorban senkin sincs kokárda Március 15-én????? A fidesz kisajátítja????

Hogyan alakul úgy spontán, hogy sem a műsorvezetőn, sem a két vendégen nincs kokárda??? Ez egyrészt nem lehet véletlen. Másrészt, elképzelem, hogy bemegyek egy műsorba beszélgetni... Előtte mondják, hogy miről ne beszéljünk, majd szólnak, hogy a kokárdát, ami egész nap rajtam volt (nem hiszem, hogy e személyek ne viselték volna napközben) vegyem le...”

 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. március 16. 20:51
Nem viseltek kokárdát? ne bántsátok őket őszintén viselt érzelmeik miatt!!! Végre egyszer nem hazudtak...:)
Nick:Hornby
2014. március 16. 19:54
Oké, nem tűznek ki kokárdát, egyelőre nem kötelező. Tudjuk, hogy ami kötelező volt azt kitűzték. Ők így működnek.
egysegelem
2014. március 16. 19:39
Mar a blogon is leirta valaki, hogy ez egy harom nappal korabbi beszelgetes ismetlese volt, ennyi a megfejtes.
pkarcsi
2014. március 16. 17:01
Ilyen gané nemzet ellenes az alja tv,komcsik és zsidók lerakata,hit gyülekezeti hordalékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!