Az LMP a vidéki vállalkozásokat tekinti stratégiai partnernek

2014. augusztus 08. 16:21

Sallai Róbert Benedek, az LMP országgyűlési képviselője szerint a párt a vidéki kis- és középvállalkozásokat tekinti partnerének. A párt most vigékjárást indít, azt szeretnék elérni, hogy 2018-ig a lehető legtöbb magyarországi településen „lássanak élő LMP-st”.

2014. augusztus 08. 16:21

A Lehet Más a Politika (LMP) a helyi civil közösségek és a vállalkozói kedv erősítésében látja Magyarország jövőjét, és nem a nagyvállalatokat, hanem a családi gazdálkodókat, valamint a vidéki kis- és közepes vállalkozásokat tekinti stratégiai partnerének – jelentette ki Sallai R. Benedek, a párt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján Kiskunhalason.

Sallai R. Benedek a Megmaradás és megélhetés helyben: az LMP vidékfejlesztési és munkahely-teremtési terve című eseményen arról beszélt: a Bács megyei város a párt vidékjárásának első állomása. Ezzel a kezdeményezéssel azt szeretnék elérni, hogy 2018-ig a lehető legtöbb magyarországi településen „lássanak élő LMP-st”. Mostani megszólalásukat különösen időszerűvé teszi, hogy az elmúlt hetekben dolgozók százait bocsátották el azok a nagyvállalatok, amelyekkel a kormány korábban stratégiai megállapodást kötött –  mondta.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2014. augusztus 08. 18:23
A vidéki vállalkozások meg felteszik a kérdést, hogy ki a lófax az az LMP? Számíthatunk tőlük valami megrendelésre? Vagy csak egy pesti (szokásos) sóhivatal?
paraklétosz
2014. augusztus 08. 17:53
Ha kitakarom ebből a dumából az LMP-t, senki meg nem mondja, hogy melyik párt nyilatkozta.
békalepcse
2014. augusztus 08. 17:00
Gyertek csak, a bodri úgy is régen játszott már harapósat, majd bíztatom is kücsünykét... Megérdemlitek!
Laibach
2014. augusztus 08. 16:39
Végre valakik nem ellenségként tekintenek rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!