Nem akart ételosztást Miskolcon a polgármester

2015. április 06. 12:43

A fideszes Kriza Ákos levélben utasította vissza a Gyermekétkeztetési Alapítvány ételosztási ajánlatát. Az alapítvány elnöke ilyennel még nem találkozott.

2015. április 06. 12:43

Nem engedte meg Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, hogy a városában ételt osszon a rászorulóknak. Az indoklás szerint azért, mert nem szeretné, ha Miskolc ezzel, és nem mondjuk a fejlesztéseivel kerülne be a hírekbe.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke mindenesetre nagyon megdöbbent, mert olyannal még nem találkozott, hogy propaganda okok fontosabbak legyenek, mint a gyerekek jóllakatása. Inkább az szokott lenni a probléma, hogy nem tudnak eljutni annyi helyre, ahová hívják őket.

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 07. 08:37
Erről az ételosztásról a fogadások jutnak eszembe..ahogy jól öltözött, jól szituált emberek mint az éhes farkasok rohanják meg a kirakott svédasztalokat, szedik össze marokszám az ajándék kis csingilingiket..Egy ételosztás természetesen más..odamennek akik valóban rászorulók és odamennek azok is potyázni akik nem igazán..és persze ott van a sajtó..Van ilyen minden városban, ha kell, ha nem kell..és van éhségmenet is Simon Gábor vezetésével..
Himalája
2015. április 07. 07:33
"A Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke mindenesetre nagyon megdöbbent," Én is megdöbbentem. Nem azon, hogy a polgármester elutasította, hanem azon, hogy egy polgármesternek van akkora hatalma a város fölött, hogy ilyesmibe beleszólhasson.
bora
2015. április 06. 23:48
De úgy látom, itt már tényleg csak egymás virutális rúgdosása zajlik, én kérek elnézést, hogy több, mint 2 soros kommentet gépeltem. ...
bora
2015. április 06. 23:06
Ami még eszembe jutott a polgi leveléből, és pozitívum, hogy legalább őszinte. Azt szeretné, hogy Miskolc gazdasági sikereiről szólnának a híradások, és nem a problémákról. Csak tudnám, miért ciki egy ételosztás. Mindenki tudja, hogy az Avas lakótelep Magyarország egyik legocsmányabb helye, és hogy ott nem a jólét és a gazdasági fellendülés az, ami dominál. Senki sem csodálkozna egy pillanatig sem ,hogy ott éltelosztá van. Mint ahogy azon sem, hogy Budapesten a Blahán elég sok csövi sorban áll. Ha tényleg mindenki jóllakott és nincs erre szükség, akkor miért fél a polgi? Akkor nem megy el senki, mert teli hassal bámulják otthon a tévét az emberek. Miért kell seggfejnek lenni csak azért, mert valaki polgármester? Miért égeti be Miskolcot ennyire? A miskolciak helyében nem örülnék túlzottan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!