Alig bírtak elugrani a 140-nel száguldó vonat elől a másik szerelvényhez tartó migránsok

2015. szeptember 07. 01:58

Egy riporter ordított rá a vágányokat elválasztó kerítésen átmászó emberekre, hogy vigyázzanak, mert jön a vonat.

2015. szeptember 07. 01:58

Kis híján tragédia történt Biatorbágyon, ahol a szomszéd vágányról akartak felszállni egy vonatra néhányan. A TV2 Tények által közzétett felvételen látható, ahogy a migránsok kizárólag fiatal férfiakból álló csoportja nem a peron felől, hanem a szomszédos vágányról igyekszik felszállni a szerelvényre.

Az ajtókon és ablakokon át a vonatba mászó emberekre az Echo TV riportere ordít rá, hogy „the train is coming!”, majd amikor felhangzik a 140 km/órás sebességgel közeledő mozdony kürtje, a férfiak hanyatt-homlok menekülnek a sínek közül, és az utolsó pillanatban mindenkinek sikerül is elhagynia a vágányt, mielőtt átrobog a vonat. A vészhelyzet elmúltával egy elképedt szőke hölgy egészen pontos leírását adja a történteknek: „Azt a kurva életbe!”

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viz Elek
2015. szeptember 07. 15:32
Képzeljék el, hogy meghurcolták volna a mozdonyvezetőt ha véletlenül elüt néhány embert. /Az a rasszista látta a migránsokat, hiszen nyilván dudáklt is- csak nem állt meg. Azt persze elfelejtik, hogy egy ilyen sebességű vonat fékútja kb 1,5 km./;
atila68
2015. szeptember 07. 12:19
Európai módon. Aha.
pollip
2015. szeptember 07. 12:11
Ha valóban háborús övezetből jöttek volna, lenne veszélyérzetük.
cutcopy
2015. szeptember 07. 11:36
Már szólhattak volna akkor, amikor a hangosbemondón elhangzott a figyelmeztetés..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!