Bántalmaztak egy Fidesz-aktivistát, a párt szerint a baloldal a hibás

2015. november 28. 12:15

A „balliberális ellenzék” hibája Kucsák László fideszes képviselő szerint, hogy megtámadtak egy, a menekültkvóták ellen aláírásokat gyűjtő kormánypárti aktivistát. A nőt a támadó előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta. Rendőrt hívtak rá, nyomozás indult ellene.

2015. november 28. 12:15

Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a „balliberális ellenzék” - szólított fel szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője, arról számolva be, a napokban Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistájukat. Mint mondta: a vélemények ennek a kezdeményezésnek a megítélésében is lehetnek eltérőek, de felháborító és megengedhetetlen az ilyen aljas, gyáva és brutális cselekmény, amelynek esetében szerinte „messze nem zárható ki a politikai motiváció”. Elmondta: egy férfi előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta egy aktivistájukat.

Jelezte azt is: a bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították, és értesüléseik szerint ellene nyomozás indult. A politikus emlékeztetett rá: a Fidesz azért indított aláírásgyűjtést, hogy megvédjék az országot Brüsszel azon elképzelése ellen, amely a kötelező betelepítési kvótákkal „bevándorlók tízezreit kívánja betelepíteni, letelepíteni”, a párt megítélése szerint értelmetlen, jogtalan és veszélyes módon, ezért minden lehetséges eszközzel fel kell lépni ellene.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. november 29. 08:33
A sorozatos vereségek frusztrálják a szélsőségeseket. Miután kilátástalan a 2018-as választás is számukra a nyilvános őrjöngések, dührohamok, gyűlölethabzások mindennaposak a médiában természetesen itt is a Mandin. Egy egy Orbán Viktorról szóló anyag kommentelői balról és jobbról csak fröcsögő gyűlölettel tudnak reagálni. Ez a rossz hír. A jó az, hogy alig páran vannak csak a nicknevüket cserélgetik.
Tintamin
2015. november 29. 00:07
Talán nem kellene a közmilliárdokból kistafírozott haverok által tolt plakátkampányokkal és egyéb baromságokkal hergelni a népet, és megpróbálni kevesebbet lopni. Amúgy az agresszió sehova nem vezet, láttam tegnap a csillogószemű aláírásgyűjtőket: nem lehet velük mit kezdeni, teljesen kikapcsolt az agyuk szegényeknek, konkrétan hitgyülekezete lett a fidesz-hívekből.
pemete jakab
2015. november 28. 23:56
"Bántalmaztak egy Fidesz-aktivistát" Nem kell bántalmazni. Hisz már így is elég ütődött.
Kerwin72
2015. november 28. 20:32
Ezért kellett az utcára vinni a politikát.Hát,sikerült...Bár, noha "minden tiszteletem" Kucsák Lászlóé,az ítélethirdetéssel megvárhatná az eljárás végét.Hátha kiderül,hogy az illető úriembert nem az érdekelte,hogy kik,mi ellen gyűjtenek aláírást,hanem szimplán tele a hócipője a politikusokkal,meg mindenkivel,aki ennek a politikának nevezett mocsokban részt vesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!