Fideszes belháború lett a kommentelési sorvezetőből

2016. december 12. 21:20

Nekiesett Simonka György Békés megyei fideszes képviselőnek Gyula szintén kormánypárti polgármestere, miután kikerült az internetre egy dokumentum, ami alapján előre megadott panelekkel kellett megvédeniük párttársaiknak Simonkát a Facebookon.

2016. december 12. 21:20

Egymásnak estek a Békés megyei Fidesz-vezetők, számolt be az RTL Klub híradója. Mint kiderült, Simonka György kormánypárti képviselőt a Facebookon előre megírt forgatókönyv és panelek alapján védik a hívei, miután az ügyészség elismerte: költségvetési csalás miatt nyomoznak személyével összefüggésben. A fideszes párttagoknak írt, belső használatra szánt kommentelési sorvezetőről a Fedor blog számolt be először.

A gyulai fideszes polgármester, Görgényi Ernő szerint aki ártatlan, azt nem kell így megvédeni, ezért azt kéri, Simonka határolódjon el az őt íly módon védőktől és „mindenkitől, akinek ehhez a gyalázatos irományhoz köze van”.

A Fidesz vezetése szerint csak egy helyi ügyről van szó, amire ők nem reagálnak.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. december 13. 19:19
Az elmúlt 26 év legnagyobb nemzetbiztonsági botránya az Orbán kormány mindent bemocskoló korrupciója. Az Orbán kormány mindent bemocskoló korrupciója a legkorruptabb afrikai országokkal teszi egy szintre Magyarországot. A felcsúti maffia minden idők legkorruptabb kormánya. A korrupciót és a nemzet rendszeres fosztogatását törvényesítették a felcsúti maffia, az Orbán család és Orbán cinkosai javára. Ez a förtelmes Orbán kormány korrupció tönkre teszi az országot, a kórházakat, iskolákat, közlekedést és mindent ami pénzt igényelne de nincs mert ezek a mocskos, tolvaj gazemberek mindent ellopnak. Jobbiknak evvel kéne foglalkozni. A Fidesz sok más mocska közel se olyan fontos mint a Fidesz rendszeres és törvényesített nemzet-fosztogatása. A felcsúti maffia korrupciója mindent ledarál ebben a szegény, kifosztott országban.
formaegy
2016. december 13. 18:17
"A gyulai fideszes polgármester, Görgényi Ernő szerint aki ártatlan, azt nem kell így megvédeni, ezért azt kéri, Simonka határolódjon el az őt íly módon védőktől és „mindenkitől, akinek ehhez a gyalázatos irományhoz köze van”." Teljesen igaza van! Egy utolsó gazember aki írta, és ugyan ilyen szarháziak, akik felhasználták, és éltek ezzel a gyalázattal! Bunkó szarháziak! Amúgy a ballib is is jobb ha hallgat, mert ott KÖZPONTILAG lettek gyártva a hamis videók, a nagy kutyák által! Ez egy bunkó Simonka seggnyaló egyéni akciója, amelyre a bunkó kocsmatőtelékei csatlakoztak! Szégyen gyalázat minden oldalról, hogy a pöcegödör mocskában vergődnek! A Jobbik pedig jobban teszi, ha a Pörzse féle gyalázattal foglalkozik, és azzal, hogy Vona kétszer árulta el hazáját a hatalom megszerzésének reményében! Minden oldalnak fosos a feneke nem kicsit, nagyon! Szégyellje magát mindegyik!
lajkakutyus
2016. december 13. 11:50
Egyre gorombább és hazugabb a Fidesz, egyre ocsmányabban viselkednek a főtolvaj arcaik. Hiába a sorvezető, párszáz bérkommentelő nem hatástalanítja az irányukba fennálló közmegvetést.
Szúnyog
2016. december 13. 10:13
Még mindig nagy a csend. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!