Kéményseprők kívántak boldog új évet Ádernek

2017. január 13. 12:29

A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. munkatársait fogadta a Sándor-palotában pénteken Áder János köztársasági elnök. A kéményseprők átadták újévi jókívánságaikat az államfőnek, akivel aztán a rezidencia teraszán, a szakadóban hóban még koccintottak is egy pohár pezsgővel.

2017. január 13. 12:29

*

Fotók: MTI

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. január 15. 10:40
Lényeg, a jó kedv!
kelebala
2017. január 14. 19:08
Ha jól tudom ez egy hagyomány. Lehet hogy Ádernek is össze kellett volna kormoznia magát, és akkor kussolna a sok idióta barom. Vagy neki magának kellett volna egy kéménybe másznia, és úgy koccintania az ország üdvére a szintén fülig kormos kéményseprőkkel, és akkor is kussolna a sok idióta barom. De lehet hogy egyszerűen az van, hogy ezt a hagyományos eseményt így szokták megtartani, hogy nem a kéménytől éppen kormosan eljövő kéményseprők mennek be a Sándor palotába -mintegy az "utcáról beesve"-, hanem szépen, tiszta egyenruhában köszöntik az államfőt, s általa az országot. De a gúnyolódóknak ez úgyis mindegy. És nem tudom észre veszi-e valamelyikük is -bár erre nem sok esély van-, hogy kiken gyalázkodnak.
Hanita
2017. január 13. 13:34
A cilindert viselő kéményseprők immár állami tulajdonban képviselik a még megmaradt igazi szakembereket. Az igaziak még felmásztak a kéményre, cucálták, tisztították, talpig kormosak lettek. A maiak a lakásból csak huzatot mérnek és szignóztatnak mert az ingyenes. Szilárd tüzelés esetén már gondok lehetnek.
liberálzöld.
2017. január 13. 12:49
Ki az a bajuszos paraszt a két cilinderes úr között?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!