Döglött patkányt is talált a NÉBIH egy budapesti étteremben

2017. május 30. 09:58

A hatóság felfüggesztette az étterem melegkonyhás tevékenységét.

2017. május 30. 09:58

Csaknem 90 kg alapanyag, félkész- és késztermék forgalomból történő kivonását, valamint a melegkonyhás tevékenység felfüggesztését rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) egy budapesti étteremben. A vendéglátóhely raktárában több éve lejárt és egérrágta alapanyagokat is találtak az ellenőrök.

Az eljárás folyamatban van, az ügyben több százezer forintos bírság várható. A vendéglátó egység tevékenységét csak az ismételt helyszíni ellenőrzést követően folytathatja – közölte a NÉBIH.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. május 31. 19:05
"Döglött patkányt is talált a NÉBIH egy budapesti étteremben" Itt a szervírozás: https://www.youtube.com/watch?v=vzbdHIfkb6w
Csigorin
2017. május 31. 10:19
1. szazezres birsag egy etteremnek egy vicc, egynapi bevetele is tobb. 2. mi az hogy uj ellenorzes utan folytathatja?? egy eletre racs moge kene dugni a felelost.
Senki Alfonz
2017. május 30. 21:41
Miért, hány Metro vagy más láncos áruházat zártak be azért, mert madarak repdestek bent, patkányszar volt a tojástartón, vagy stb.? Erről még a média sem tudósít, nemhogy a vizsgálatról, vagy a büntetésről!!! Bezzeg ha te a garázsboltodban valami rosszat teszel, azonnal kivégeznek!!! Jog előtti egyenlőség??
Tehetős Totó
2017. május 30. 16:28
Mért, az élő jobb lett volna?! :-O - - -
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!