És azt tudta, hogy egyre több nyúlhúst eszik a magyar?

2017. augusztus 21. 09:40

Ez pedig a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára szerint remek dolog. Egyen Ön is nyúlhúst!

2017. augusztus 21. 09:40

Egyre többen esznek nyúlhúst – eredményesnek tartja a nyúlhús fogyasztását ösztönző kampányt Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára – erről Nagy hétfőn az M1 aktuális csatornán beszélt.

Az államtitkár kiemelte, hogy a nyúlhús egészséges, és olcsón előállítható.

Nagy István rámutatott arra, hogy a nyúltenyésztésnek gazdasági haszna is van, Magyarországon évente 4,5 millió nyulat értékesítenek a gazdák, a Nyúl Szakmaközi Szervezet és Terméktanács célja, hogy ez a szám 7 millióra növekedjen.

Szóval, kedves olvasók, tenyésszenek nyulat, egyenek nyulat, mert mindenki csak jól járhat vele!

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krutyifix
2017. augusztus 21. 18:15
a húsa sem rossz, node a nyúlleves nekem a legfinomabb a levesek közül
GV0917
2017. augusztus 21. 16:56
Zsenge nyúlhoz új tető! Friss tetőnyúl ehető!
balbako_
2017. augusztus 21. 15:41
Szerencsére fatornyos falumban könnyen, olcsón szert tehetünk mézre, nyúlhúsra élünk is vele!
misfits
2017. augusztus 21. 11:42
Miért mennyit fizet a húsipar, hogy ezt a rettentő nagy hazugságot nyomják, hogy egészséges a hús? A lehető legnagyobb kamu és a rák egyik fő alapköve. Az állati eredetű fehérje és az emberi testbe kerülő állati eredetű anyagok okozzák a legtöbb érelmeszesedést, ér-szívrendszeri betegséget és rákot. Minden objektív kutatás a húsfogyasztás ellen van. Tedd a gyerekedet és a nyulakat az asztalhoz és rakj a gyerek elé egy almát. Kíváncsi leszek, hogy az élő nyúlat vagy az almát eszi meg. Költői kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!