Kérjen receptet Gyurcsánytól!

2017. december 15. 14:37

Gyurcsány a recepteskönyve után applikációt indít, ahol a régi receptjei mellett újakkal is meglepi a főzni szeretőket.

2017. december 15. 14:37

Négy évvel ezelőtt jelent meg Gyurcsány Ferenc recepteskönyve, de a DK elnökének ezzel nem szakadt meg a szakácskarrierje. A Facebookon jelentette be, hogy egy új applikációt indít, ahol megtalálhatók a régi receptjei, de új ételekkel is jelentkezik. 

„Ez csak egy játék. De a világ legdemokratikusabb kultúrájának a játéka, mert főzni, ha mást nem, egy teát, mindenki tud. Én élvezem, élvezzétek Ti is”  – áll az alkalmazás kezdőlapján, ezután az applikáció a felhasználók email-címét kéri még el, és kezdődhet is a főzés Gyurcsány módra. 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2017. december 17. 16:31
Mennyivel jobban járt volna az ország, ha szakácsnak szegődik, nem pedig politikusnak. Láthatóan jobban megy neki a főzés, mint a politika.
peninsulavaldes
2017. december 17. 10:08
végre egy jó ötlet
írmag
2017. december 16. 20:23
Keresztény ember nem lövet - még gumilövedékkel sem - emberek közét, tehát a receptjeit meg kell semmisíteni, vagy eltüntetni, mint a diplomadolgozatát.
holder
2017. december 15. 19:41
A zöldséges rétes, a tarator, a cukkinis fasírt és az ánizsos paradicsomleves jónak tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!