Egyre több külföldi látogat Budapestre

2018. május 02. 10:05

A külföldiek számára még mindig Budapest az elsődleges célpont, de vidékre is egyre többen utaznak – mondta Kiss Róbert Richárd utazási szakértő.

2018. május 02. 10:05

A nyári turisztikai szezon kezdetével egyre több külföldi választja Budapestet – mondta Kiss Róbert Richárd utazási szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A világörökség részét képező látvány mellett a budapesti gasztroforradalom is hívogató lehet a turisták számára – tette hozzá. Elmondta: az elmúlt években egyre több étterem kapott Michelin-csillagot, ezzel is szélesítve a magyar gasztropalettát. Mint megtudhattuk, a legtöbb külföldi a fővárost választja úti célul, de egyre többen látogatják a vidéki gyógy- és wellnessfürdőket is.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2018. május 02. 11:21
Örülök az ilyen híreknek, de statisztikával alátámasztva tudnám feldolgozni. Ilyen lózungokat sok idióta szokott lengetni. Vélhetően a statisztikák alapján is növekedés van, de tavaly biztosan nagy volt.
DrPepper
2018. május 02. 11:03
Budapest nagy, a bulinegyed kicsi, miért lenne Budapest egésze a bulinegyed miatt lakhatatlan?
Sinistra
2018. május 02. 10:57
Aki járt Európa fővárosaiban, láthatja, hogy Budapest valóban messze a legszebb. De az egyik legolcsóbb is. És ennek köszönhető az albérletárak szárnyalása, az, hogy orosz és kínai kezekbe kerülnek az ingatlanok, az, hogy a turizmus-dömping nyertesei az airbnb adózatlan (többnyire külföldi) vállalkozói, a bulinegyed mocska és zaja, a tömeg. Budapest egy vidékről felköltöző számára lakhatatlan.
__Y__
2018. május 02. 10:34
Sokan jönnek a bulinegyed miatt is, Budapest messze földön híres a fiatalok körében a kiváló éjszakai szórakozási lehetőségeiről, a turisták óriási bevételt hoznak. Max a belpesti nyuggerek,bolsevikok az lmp-vel az élen próbálják megfúrni, mindig azon mesterkednek, hogy felszámolják az egészet, még népszavazást is kierőszakoltak róla, ami a mérhetetlenül alacsony részvétel miatt érvénytelen lett, úgyhogy szerencsére minden próbálkozásuk ellenére a bulinegyed megmaradt és jobban virágzik, mint valaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!