Gyurcsány: Boldogságot és egészséget az időseknek

2019. október 01. 14:52

A Demokratikus Koalíció sem feledkezett meg az idősek világnapjáról.

2019. október 01. 14:52

Lágy, hangulatkeltő dallamok alatt üzen az időseknek a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc, a Facebookon megosztott videójában azt mondja: 

Valamennyiünk élete tele van örömmel, boldogsággal, csalódással és hát persze bosszúsággal. Akik sokáig élnek, azoknak több van mindenből. Azt javaslom, hogy kapaszkodjunk mindabba, ami jó volt. Az első ölelésbe, a gyermek első mosolyába,  amikor elinult járni a baba,amikor felnőtt a kislány, a fiú amikor párt talált és amikor úgy éreztük, hogy együtt a család és együtt vannak a barátok. Boldogságot és egészséget mindenkinek, aki megérte ezt a szép kort. Ma is, az idősek világnapján.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2019. október 05. 07:40
Fletó kezeltesd magadat mert ez a mízes-mázos duma kettős személyiséged bizonyítéka hisz "tegnap" még ennek ellenkezőjét mondtad!
harcimarci
2019. október 04. 14:29
Mindenesetre a szívroham vagy a gutaütés réme nem fenyegeti őket, nincs 13 alkalommal emelt gáz rezsi és 5 ször emelt áram díj, nem csökkentik a nyugdíjukat... Már az béke és nyugalom számukra, hogy Fletó receptekkel és géntérkeppel foglalatoskodik otthon, az ország költségvetésének elbarmolása helyett......
alkaloidablog
2019. október 03. 02:24
"Megérte", nem "megélte" azt a szép kort, te szerencsétle :D https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/25-elkepesztoen-irritalo-magyar-helyesirasi-es-stilisztikai-hiba/
u.cserkész
2019. október 02. 19:29
Boldogságot az időseknek? Az öregecskedő feleségeknek is? Feri, te akkora szélhámos vagy, mint a Gellért-hegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!