Civil kezdeményezés indult egymás megsegítésére

2020. március 19. 13:41

A Facebook-on lehet csatlakozni a csoportokhoz.

2020. március 19. 13:41

A VG.hu-nak nyilatkozott a civil kezdeményezést elindító fiatalember, aki szerint a koronavírus bár globális probléma, de fontos ellene lokális szinteken is küzdeni. Kővári Bence ezért 46 Facebook-csoportot hozott létre (a megyei jogú városoknak, valamint a fővárosi kerületeknek), hogy az oda csatlakozó magyar állampolgárok ott tudják megszervezni egymás segítését.

A szervező szerint a csoportoknak nem célja a kormányzati tájékoztatást befolyásolni, csupán egy-egy bevásárlás megszervezéséről és a veszélyeztetettebb korosztályok védelméről szól.

A helyileg szerveződő csoportokhoz itt lehet csatlakozni.

Kővári Bence elmondta: a legfontosabb az összefogás, és az, hogy aki segíteni tud, vagy segítséget kér, az használja ezeket a csoportokat.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. március 19. 18:48
Nem értem, hogy néhányan a segítséget miért mínuszolják? Beteg lelkűek lehetnek?
pollip
2020. március 19. 16:26
Nálunk már vannak felajánlások bevásárlást, gyógyszer kiváltására. A helyi pizzás a mentősöknek minden nap pizzakat visz
mozgó lelkész
2020. március 19. 16:19
http://nyugatifeny.hu/2020/03/19/dk-rogzitsek-az-alapveto-elelmiszerek-arat-hogy-a-hienak-ne-tudjanak-nyereszkedni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!