Koronavírus: újabb 3 iráni egyetemista tesztje lett pozitív

2020. március 10. 09:13

Már tucatnyi koronavírusos beteg van Magyarországon.

2020. március 10. 09:13

A Szent László Kórházban már napok óta járványügyi zárlat alatt álló újabb 3 iráni SE hallgatónál diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzést (COVID-19) – közölte kedd reggel a koronavirus.gov.hu.

Mint azt írták, mindhárman az elsőként diagnosztizált iráni fiatal új koronavírus pozitív betegekhez kapcsolódó járványügyi kontaktus kutatás során kerültek a népegészségügyi hatóság látókörébe. Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás. A népegészségügyi hatóság kikérdezi őket is, ahogy minden egyes fertőzöttet, hogy az elmúlt két hétben – a kórházba bekerülésük idejét is figyelembe véve – hol és kikkel álltak szoros kapcsolatban.

Velük együtt hazánkban eddig 12 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 8 iráni, 1 brit, és 3 magyar állampolgár (egy 70 éves beteg férfi és a felesége, továbbá a brit állampolgárságú beteg magyar felesége).

(Mandiner)

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. március 11. 11:00
"újabb 3 iráni SE hallgató..." Ezek egymás seggében élnek...? Vagy csak dugják egymást...? Tényleg, mi a helyzet a szexuális kontaktussal, mármint ha átugorják a csókolózást...?
Mich
2020. március 11. 10:51
Gondolom, az az iráni is köztük van, aki ki akart törni a kórházból...
gonterl
2020. március 10. 19:13
Vannak akik kíváncsiak a szentté avatásra. Megvárják amíg a korona vírusból szentkorona vírus lesz.
Töklaska
2020. március 10. 14:22
Így van, még több iránit hozzunk is Stupendium hungraricum programmal. https://tka.hu/palyazatok/2962/stipendium-hungaricum
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!