Hétfőn reggeltől színészek olvassák fel az SZFE-t támogatók leveleit

2020. október 19. 07:55

Többek között Bánsági Ildikó, Nagy-Kálózy Eszter, Hernádi Judit, Alföldi Róbert, Mucsi Zoltán, Szabó Győző. Kövesse online az eseményeket!

2020. október 19. 07:55
null

Az ITM Szemere utcai épülete előtt zajlik a rendezvény. A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói hétfőn köszönetet mondanak támogatóiknak.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Egyetemünket fenntartó alapítvány alapítói jogainak gyakorlója immáron másfél hónapja nem válaszol követeléseinkre. Ezért hétfő reggel (október 19-én), a munkaidő kezdetén meg szeretnénk mutatni, hogy mennyien állnak az autonóm felsőoktatás mellett. Találkozzunk az ITM Szemere utcai épületénél, ahol a szakma nagyjai fogják felolvasni azt a sok-sok támogató levelet, amit tőletek kaptunk! Így szeretnénk nektek megköszönni azt a rengeteg kiállást, amit értünk tettetek” – írja az SZFE HÖK az esemény Facebook-oldalán.

A Szemere utcában október 19-én reggel 8-tól az alábbi színészek és rendezők olvassák fel a támogatók leveleit: Bánsági Ildikó, Nagy-Kálózy Eszter, Hernádi Judit, Nagy Zoltán, Reisz Gábor, Szirtes Ági, Molnár Áron, Pintér Béla, Básti Juli, Pogány Judit, Rába Roland, Szilágyi Csenge, Polgár Csaba, Halász Judit, Szabó Győző, Bánfalvi Eszter, Kováts Adél, Jordán Adél, Székely Kriszta, Elek Ferenc, Rujder Vivienn, Pelsőczy Réka, Alföldi Róbert, Lázár Kati, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Kis Hajni, Ötvös András, Ascher Tamás, Pálfi György, Thúróczy Szabolcs, Mácsai Pál, Mucsi Zoltán.

Kép forrása: Facebook

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leo3
2020. október 19. 16:11
Szánalmas és tehetségtelen ripacsok! Egy művet nem tudtak produkálni eddig, amire az ember azt mondaná, hogy érdemes megnézni....
oskar
2020. október 19. 15:23
Oldják már fel ezt a helyzetet! Ezek nem fognak engedni. Túl sok az ingyen pénz. Csinálhatnak autonómiát csak ne állami, vagyis adófizetői pénzből! Privatizálni az egészet. Hiszen ők mondták mindig, hogy az állam rossz tulajdonos. Ha nincs vevő akkpr felszámolni mint sok-sok gyárral, üzemmel tették
Menhetten
2020. október 19. 14:45
Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnyányszky Attila totális hatalmat akart szerezni, ezért a pszichopata Palkovics kitalálta, hogy kiszervezik az egyetemet az államból, kicsit beleírnak a törvénybe, és rájuk küldenek egy pszichopata gépesített lövészt, aki pontosan úgy vigyorog, mint egy kannibál sorozatgyilkos vacsora előtt. Mindenki tudja, hogy így van, mindenki, kétharmaddal, négyötöddel, hatheteddel a karosszékedbe is beülhetnek, kivehetik a kezedből a távkapcsolót, mert ők a Russia Tomorrow-t akarják nézni, és már eszegetik is a sós mogyoród. Szarka nem jár színházba, nem is tudja, hogy mi az, nem is nagyon érdekli. Őt megbízta a törpe azzal, hogy az Aschert, az Enyedi Ildikót és a Székely Gábort cserélje le pár névtelen, tehetségtelen senkire, hogy végre ne a zsidó Hamletet tanítsák ezeknek a kölyköknek, hanem valami szép Wass Albertet, a többi az nem az ő reszortja, őt ölni tanították, nem kultúrára. Felfoghatatlan, ami most történik... Bagossy, Székely Kriszta, Fullajtár, Zsótér, Rába Roland írják a kétségbeesett levelüket, a gyerekek ott állnak a lassan elsötétedő egyetemen, szemben a hatalommal, és az ország fele azt szeretné, ha eltaposnák őket. Mélységes undort érzek, tehetetlenséget és szégyent.
Göbre
2020. október 19. 13:15
A Pékf@szán pedig a szakma krémjének emlegetik ezeket a gazembereket. Szegény hazám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!