Fotókon a intenzív osztályok küzdelme a vírus ellen

2021. április 04. 09:44

Az MTI több intézményből is fotókat tett közzé, ezekből válogattunk.

2021. április 04. 09:44
null

Legutóbb februárban tett közzé magyarországi kórházakban, koronavírusos betegek ápolására kialakított osztályokról fotót az MTI, most viszont több intézményből is megjelentek fényképek a hírügynökség oldalán. Míg az elmúlt hetekben csak a védőoltások beadásáról készült képeket publikálták, pénteken és szombaton a Honvédkórházból, a fehérgyarmati kórházból, valamint a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházból tettek közzé felvételeket.

Fotók: MTI

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Telamonlanya
2021. április 05. 15:25
Az aberrált dolgot ne feszegesd apa, nem tudom emlékszel-e, de a múltkorit is éppen hogy megúsztad!
Telamonlanya
2021. április 05. 13:50
Most hívtam azonnal indulnak. Ne is akard eldugni a piát mert megfogják találni. Mindenkitől ismét elnézést kérek apám viselkedése miatt. :(
vajda.
2021. április 05. 10:05
„Vérlázító, hogy miután a kínai vakcinát sem a magyar hatóságok, sem az Európai Unió nem engedélyezte, Orbánék azt egy rendelettel akarják ráerőltetni a magyarokra! A kínai vakcinát be kell tiltani” Gyurcsány Ferenc kampánya a keleti oltóanyagok ellen. Penz András, a meghalt DK-s képviselő visszautasította a kínai vakcinát megfelelve pártjának a Sinopharm elleni felelőtlen hangulatkeltési akciójának. #gyilkosellenzék
nyugalom
2021. április 04. 21:18
No, lehet hisztizni, nincs virus, nem kell oltas! Tessék nezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!