Fürjes Balázs: Diákváros márpedig lesz!

2021. április 15. 09:37

Az államtitkár a beruházás leendő helyszínén jelentett be sajtótájékoztatót.

2021. április 15. 09:37
null

„Szemét, lepusztultság, romok. Pont itt fog felépülni a Budapest Diákváros” – ezzel a mondattal kezdte a közösségi oldalán megosztott videóját Fürjes Balázs. Az államtitkár a felvételen a Budapest Diákváros leendőbeli helyszínén nyilatkozott, amely – mint az a videón látható – jelenleg lepusztult állapotban van.

– emelte ki a politikus.  Emellett még hozzátette, hogy örül annak, hogy Karácsony Gergely főpolgármester továbbra is támogatja a kormányzati terv a megvalósítását.

A felvételt az államtitkár azzal a bejelentéssel zárja, hogy 13 órakor közös sajtótájékoztatót tart Vitézy Dáviddal, a Budapesti Fejlesztési központ vezetőjével.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. április 16. 06:17
Karácsony bemutatott egy térképet, ami szerint a kormány csak blöfföl a Diákvárosról https://telex.hu/belfold/2021/04/15/karacsony-bemutatott-egy-terkepet-ami-szerint-a-kormany-csak-bloffol-a-diakvarosrol
Bulvár Viktor
2021. április 15. 18:10
https://kormany.hu/hirek/palko.. "Az egyetemi kampusz összességében 520 ezer négyzetméter fejlesztést foglal magában" Vajon ki hazudik? Én ,aki még sosem hazudott, vagy a BFK és Fürjes, akik szerint a diákváros MELLETT épül fel a campus, a közzétett tervek alapján nagyjából 120 ezer nézgyzetméteren? A hazugságok kanyarban előzik a tényeket! Az elmúlt 100 év legnagyszerűbb campuscsökkenése ez pár hét alatt! A birkózószőnyegen elbukott az 520 ezer nm-es campus vagy a diákváros. Vagy vagy. A következő hazugságomból kiderül, hogy melyik! Éljen a keresztyéni kommunista Kína! Éljen Én!
Bitrex®
2021. április 15. 12:35
Lesz, lesz, lesz, Csak azért is lesz.
Korn
2021. április 15. 11:36
Diákváros márpedig lesz! Nagyon helyes! Ha ezeken múlna semmi nem épülne csak lapátolnák ki a nyugati elvtársaik a lóvét innen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!