Szijjártó: Egyre több fejlesztési funkciót telepít Magyarországra az autóipar

2021. április 12. 14:14

A Ford most átadott regionális alkatrészközpontja 15 közép-kelet-európai országot szolgál majd ki.

2021. április 12. 14:14

Az autóipari vállalatok egyre több mérnöki, fejlesztési és szolgáltatási funkciót telepítenek Magyarországra - mondta Szijjártó Péter hétfőn Biatorbágyon a Ford új logisztikai központjának átadásán. A külgazdasági és külügyminiszter az eseményen beszélt arról is, hogy a koronavírus-járványban

a nemzeti érdek alapján hozott védekezési intézkedések mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból sikeresek voltak.    

A Ford most átadott regionális alkatrészközpontja 15 közép-kelet-európai országot szolgál ki, a 10 ezer négyzetméteres modern raktárközpont a cég mintegy 3 milliárd forintos beruházásával jött létre.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
McFocker
2021. április 12. 20:01
Az ózdi gyárbezárások példásan mutatják, hogy mekkora siker a jövőben az összeszerelő üzemekre támaszkodni. Csak egy tipp: már Kína sem ezen a pályán mozog.
llnnhegyi
2021. április 12. 14:58
Jelzés az amerikai külügyminisztériumnak. -:)
JohnDoe1984
2021. április 12. 14:57
Mennyi allami tamogatast kapott? Hany munkahelyett hozott letre? Hany magyar beszallitoja van? Onmagaban ez a nehany sor semmit nem mond el, mintha az egesz ezert az egy mondatert irodott volna: "a nemzeti érdek alapján hozott védekezési intézkedések mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból sikeresek voltak." Csak ebben pontosan mi a nemzeti erdek? Ugyan kit erdekel? Ha azt mondta h nemzeti erdek, akkor nemzeti erdek!
kunfia
2021. április 12. 14:23
Újabb robotizálható összeszerelő üzem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!