Egy egyesület a kisiskolásokat is az LMBTQ-ideológiára nevelné

2021. május 16. 08:10

Pályázatot is kiírtak, amellyel egy Meseország foglalkozásterv-gyűjteményt szeretnének létrehozni.

2021. május 16. 08:10
null

A Vasarnap.hu arról ír, hogy a birtokába került egy levél, amely szerint a Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Közhasznú Egyesület pedagógusokat, illetve más, kisiskolás korú fiatalokkal foglalkozó szakembereket igyekszik rávenni, hogy tanórák keretében ismertessék meg az LMBTQ-ideológiát. Azt javasolják, hogy ehhez elsősorban a Meseország mindenkié című mesekönyvet és az ahhoz készült foglalkozásterveket, óravázlatokat használják fel.

A „Mesés óratervek” című levélben azt írják, ezúttal olyan szakemberekhez fordulnak, akik gyerekcsoportokkal, fiatalokkal dolgoznak (például pedagógusok, pszichológusok, iskolai szociális munkások, hitoktatók, ifjúsági segítők stb.). Meghirdetnek egy pályázatot is három kategóriában: alsó tagozatos gyerekek, felső tagozatos diákok és a középiskolás korosztály számára várják a progresszív óravázlatokat. A beküldött anyagból egy Meseország foglalkozásterv-gyűjteményt szeretnének létrehozni, amelyet az Emberi jogi nevelők hálózata (EJHA-hálózat) online felületein hoznának nyilvánosságra hozni.

A pályázati felhívást tartalmazó körlevél bemutat néhány, már elkészült óravázlatot, melyeket az EJHA weboldalán tettek közzé. A foglalkozástervek célja, hogy segítséget nyújtson a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyvben található történetek iskolai keretek között történő feldolgozásában. Mint azt a nyilvánosan is elérhető dokumentum előszavában írják, a foglalkozásokkal a véleményüket felvállaló, önmagukért és másokért kiálló állampolgárok nevelését kívánják támogatni,akik nem tartanak attól, hogy ők esetleg mások az átlaghoz képest”.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. május 17. 17:49
Azt hiszem, hogy az emberek többsége, a szexualitás mikéntjére, és hogyanjára asszociál, ha meghallja azt, hogy LMBTQ. Engem inkább az érdekel, hogy miképpen oldották és oldják meg a nagyon fontos fajfenntartási ösztön elnyomását különböző korokban, és helyzetekben. Úgy vélem, hogy ezekről a kérdésekről érdemes a diákokat tájékoztatni, részben azért, hogy elkerülhessék a nem kívánt közeledéseket, akár a mostani, akár a jövőbeni életük során. Mindenképpen beszélni kell a régi és a mostani hajózásról, a zárdák, kolostorok világáról, a cölibátusról, a laktanyák életéről, az űrállomások életéről stb. Nem gondolom, hogy ezekről a kérdésekről külön órákat kellene tartani, de azt hiszem, hogy a biológia órák keretébe be kellene illeszteni.
Emery4919
2021. május 17. 09:08
Én ezeken nemváltoztató műtétet hajtatnék végre, sőt ez máshol a világban sem ártana. Jót tenne a Föld túlnépesedésének.
Rocktoberi
2021. május 16. 22:45
Azzal azért legyen tisztában mindenki, hogy ha nyer a moslékkoalíció, akkor ezeknek a degeneráltaknak szabad utat fog adni. Az akkori rendelet szerint 2010 szeptemberében az óvodákba bevitték volna a gender ideológiát. Az ovis meleg propagandát a Fidesz-KDNP kormány hatalomra kerülésekor megakadályozta, nem vezették be.
Szerencsi Veronika
2021. május 16. 20:19
A magzat megölése már napi tematika a nőgyógyászatokon. Még nem büntetik azt aki esküjét megszegve elvégzi. Viszont az euthanáziát valamiért nem helyeslik - hülye okok miatt. Az elhajtott magzatból soha nem lesz ember - az átoperált fiúkból, lányokból sem lesz utódlásképes valaki. Tehát ez olyan mintha előre megölnék azokat a gyermekeket akik belőlük foganhatnának. Vannak egyesületek, társaságok, a Pápa is, akik a magzatelhajtás ellen vannak. Miért nem harcolnak a nemek változtatása ellen? Miért vannak a józan észt meghaladó jogai ennek az ún. LMBTQ vagy mi a fene bandának?Qui prodest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!