Letiltotta a dal szerzője Jakab Péter éneklését

2021. július 11. 10:52

A zeneszerző nem engedélyezte Jakabnak a politikai célú felhasználást.

2021. július 11. 10:52
null

Megírtuk, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke dalra fakadt a napokban, a párttársa gitárszólójával kísérve. A dal szövegírója és előadója, Vörös István azonban saját közösségi oldalán szólította fel Jakab Pétert, hogy törölje a dalolászást:

„Az eredeti, levédett Kié ez az ország című dal szövegírója, zeneszerzője és előadója én vagyok, mely az 1993-as Ez egy kutya világ című lemezemen jelent meg. 

Különösen úgy nem, hogy a szöveg bizonyos részeit átírják, és politikai felhangot adjanak neki. Felszólítjuk Jakab Pétert, hogy a videófelvételt törölje, távolítsa el!”írja Vörös István.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2021. július 12. 07:48
Jakab LOP, á nem csak "szerez"
Tisza009
2021. július 12. 07:41
Védekezz úgy, mint a zöld német kancellárjelölt libuska, amikor plagizáláson kapták: "Senki nem ír maga könyvet/dalt!"
Faterohm
2021. július 12. 07:31
Péter te egy nagy seggfej vagy! Te másokat vádolsz lopással. Parizer huszár
tartarossz.blog
2021. július 12. 06:48
És miért van jogom ebben a hangnemben írni, nyilvánosan nem egy álnév mögött elbújva . olvassa vissza a büdös patkány évtizedek óta kommunistázó beteg szarházi burzsujszopó féreghörgést és hányadékot amitvel telefostátok és hánytátok az internetet, már az is kevés lenne ha tegnap szarral kenték volna ki a magyar kommunisták a vértanúk terére baszott feudális fasiszta fehérterrorista patkány emlékművet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!