Pálinkás József is aláírt a Momentumnak

2021. augusztus 25. 08:18

Fekete-Győr András szerint mindenkire szükség lesz a kormányváltáshoz.

2021. augusztus 25. 08:18
null

Az első Orbán-kormány minisztere – jelenleg az Új Világ Néppárt elnöke – Pálinkás József is támogatta aláírásával a Momentumot, erről posztolt képeket Fekete-Győr András hivatalos Facebook-oldalán. A párt elnöke bejegyzésében azt írta: 

„Az őszi ellenzéki előválasztás alatt a lehető legtöbb településre elmegyek, hogy személyesen is találkozhassak veletek.
Ma Hajdúszoboszló mellett Debrecenben is kampányoltunk, ahol Pálinkás Józseffel, az Új Világ Néppárt elnökével is összefutottunk pultozás közben. Ajánlottuk is egymást az aláírásunkkal, mert minél több az induló, annál demokratikusabb a verseny. És hát tényleg mindenkire szükség lesz a kormányváltáshoz – nagyon szoros lehet majd a jövő tavaszi parlamenti választás!”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2021. augusztus 26. 20:42
ki hiszi ezt el, a fénykép erejéig mosolyognak egymásra, nem mi nem vagyunk vetélytársak,jelképesen egymást támogatják. Nevetséges,röhejes. Pálinkás szereptévesztése siralmasabb
levig79
2021. augusztus 26. 14:41
Száradna le a kezed....
makapaka2
2021. augusztus 26. 11:31
Szégyellheti magát!
Gáspár
2021. augusztus 26. 08:09
Az öreg kecske is megnyalná még a sót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!