Mézeskalács szívvel búcsúztatták Angela Merkelt

2021. szeptember 27. 09:12

A kampányzárón egy kisfiú ajándékozta meg a leköszönő kancellárt.

2021. szeptember 27. 09:12
null

A hirado.hu számolt be róla, hogy Angela Merkel egy mézeskalács szívet kapott köszönetként a „nemzetért végzett 16 éves szolgálatáért” a CDU/CSU kampányzáróján Aachenben. Hozzátették: Angela Merkel, a leghosszabb ideig szolgálatot teljesítő jelenlegi uniós vezető, becslések szerint közel 100 uniós csúcstalálkozón vett részt, mióta 2005-ben hivatalba lépett.

Emlékeztettek, hogy közel 16 év után a vasárnapi parlamenti választásokkal

véget ért az Angela Merkel nevével fémjelzett korszak Németországban.

A mézeskalács szíven a következő felirat állt, hogy „Köszönöm CDU”. Az ajándékot a választási kampány zárásakor egy kisfiútól vette át meghatódva a kancellár.

Fotó: Ina Fassbender / AFP

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. szeptember 28. 06:35
Mézeskalács a megszálló gyilkos betolakodóktól .
néhai Ch.Pilot
2021. szeptember 27. 20:08
... szívlapát helyett. :-(
Tiszafa
2021. szeptember 27. 20:01
Pedig börtön járna neki a 2015-ös willkommens-kultur őreletért, meg az atomerőművek bezáratásáért. Németország már most menthetetlen. Annyi a muszlim, hogy kb 35 év múlva övéké lesz az ország. Ha az ipar, s vele együtt a pénz kimenekül az országból, azon nyomban visszazuhannak a középkorba. Ez Angela Merkel tevékenységének elkerülhetetlen "eredménye"! A "nagy" Németországban már most alig van 4G lefedettség! Energiaellátásuk meg rendkívül sérülékeny. Csak erről, meg az egyre élhetetlenebb belső körülményekről, lányok és nők zaklatásáról, stb, stb a balfaszimádó média kussol. Ez is Angela Merkel sajátja. Ilyen nemzetrontó vezetője Hitler óta nem volt a németeknek.
rókabácsi
2021. szeptember 27. 15:06
a németek úgy járnak bundeszmutti után, mint gyurcsány után mi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!