Pálinkás Józsefnek nem jött össze, nem lesz miniszterelnök-jelölt

2021. szeptember 06. 10:07

Nem sikerült összegyűjtenie a húszezer aláírást.

2021. szeptember 06. 10:07
null

Az Új Világ Néppárt elnöke az ATV Start című műsorában nyilatkozott, ahol azt mondta: bár aktivistáik még kint vannak az utcákon, az ajánlóívek számából arra következtet, hogy nem gyűlt össze a szükséges számú aláírás ahhoz, hogy miniszterelnök-jelöltként indulhasson.

Pálinkás József azt mondta, összesen 19 jelöltjük regisztrált, 17-en összegyűjtötték az egyéni induláshoz szükséges aláírást, de a miniszterelnök-jelöltség esetében ez nem sikerült. Arra a kérdésre, hogy mekkora csalódás ez neki, úgy válaszolt: sejtette, hogy ez így alakul. Mint mondta, nem volt sok aktivistájuk, márpedig ez elsősorban erőforrás, másodsorban logisztika kérdése volt.

Azt is hozzátette: ő maga politikusként nem elég ismert ahhoz, hogy „tömegek álljanak sorban” a sátraiknál.

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. szeptember 06. 14:48
Várható volt!
Teréz A Piréz
2021. szeptember 06. 14:20
Mehet vissza a balettba ugrálni.
Endykee
2021. szeptember 06. 14:07
Úristen! Ez most komoly? Hát ki lesz a liberális értelmiség címlapembere? Nem lesz senki, akire a magasan iskolázott ellenzéki réteg szavazhatna a majomparádés előválasztási komédián? Nohát-nohát! Szerintem ezt is az ORBÁN puccsolta meg! Hogy még csak jelölt-jelölt sem lehet! De tényleg! Húszezer ember? És ez akar egy országot irányítani? Közel tízmilliót? (Vagy, hogy Antali magasságokba emelkedjek 15 millió magyar?) De én vagyok a hülye: egyáltalán figyelek erre a kutyakomédiára! CSAK AZÉRT, MERT FÉLEK! Emlékezzetek 2002-re! Mindenki arról pofázott, amit a maszop diktált nekik! Mi lett a vége? NE HAGYJUK ÚJRA!
Rocktoberi
2021. szeptember 06. 12:45
Ezek szerint kevés a csalódott Fidesz szavazó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!