Márki-Zay Péter rajzfilmből vett politikai tanácsot

2021. október 17. 13:10

A felesége pedig végzettsége szerint fizikus, később szülésznő lett, most viszont asztalos. Márki-Zay Péter egy fórumon osztott meg érdekességeket.

2021. október 17. 13:10
null

A Mindenki Magyarországa Mozgalom szombaton rendezett egy fórumot, ahol megosztott érdekességeket. Elmondta, hogy felesége eredetileg fizikus, aztán kitanulta a szülésznői szakmát Kanadában, most pedig asztalosként dolgozik, mivel sokat vegzálták a férje politikai szereplései miatt.

„Nem lehetett folytatni a szakmáját, úgyhogy azóta a feleségem most asztalos.

Ez egy nagyon szép és alkotó szakma, és legfőképpen valószínűleg nem jelentgetik föl minden egyes szekrény után”

 – mondta Márki-Zay Péter.

Politika rajzfilmekből

A fórumon elmondta, hogy épp a 2018-as hódmezővásárhelyi választások előtt látta a Ferdinánd, a bika című rajzfilmet, amiben ahelyett, hogy a bika eltaposná a torreádort, nem teszi azt meg.

Ezt fogjuk csinálni. Így fogjuk legyőzni a NER-t”

– ígérte Márki-Zay Péter.

A teljes fórumot itt tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. október 17. 19:02
Ezt a hasbeszélőt. :)))))))))))))))))
Teréz A Piréz
2021. október 17. 15:39
Csakhogy a rajzfilm nem úgy végződik ám, Péter fiam, hogy a bika (aki a fantáziádban téged személyesíti meg) nem tapossa el a gaz torreádort (Fidesz), hanem a torreádor indul könyörületre a megtorpanó bika iránt, és leereszti a pikát. Na innen folytasd a gondolattársítást.
Akitlosz
2021. október 17. 14:55
"ahelyett, hogy a bika eltaposná a torreádort, nem teszi azt meg." Nem is élik túl a bikák a bikaviadalt. Hanem a torreádorok.
Nagy Pál
2021. október 17. 14:35
NERtársak! Ennyire be vagytok szarva? Egy általatok "bohóckodásnak" nevezett szavazás rátok hozta a frászt? Érzitek ugye a cellák mélyének hűvös lehelletét.... Persze ott majd csak ti lesztek, orbánék meg Marabellán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!