Orbán Viktor: Isten éltesse az időseket!

2021. október 01. 14:30

Az idősek világnapja alkalmából köszöntötte Orbán Viktor az idős állampolgárokat.

2021. október 01. 14:30
null

Közösségi oldalán mondott köszönetet az időseknek Orbán Viktor az idősek világnapja alkalmából. Látogatása során a miniszterelnök hangsúlyozta, hogy elkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése. Elmondta azt is, hogy a gazdasági növekedésnek hála 80 ezer forint lesz a nyugdíjprémium, ezt novemberben kaphatják meg majd az érintettek.

Nyitóképen: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. október 02. 12:23
Magam is nyugdíjas vagyok jó pár éve 44 év munkaviszony után. Sosem volt semmilyen kötődésem a baloldalhoz. Viszont már a könyökömön jön ki a parasztvakítás a nyugdíjprémiumról, a 4 évre szétkent 13. havi nyugdíjról, a "nyugdíjemelés"- ről. Mondja már ki valaki egyszer őszintén, hogy nagyon sokan vagyunk és óriási kolonc a költségvetés nyakán. Ráadásul semmiféle országimázst nem jelentünk. Ráadásul nagy szükség lesz a kívülről jövő szavazatokra is. 2021. 10. 01. Demokrata: Szerte a Kárpát medencében 179 új óvoda épült és 713-at újítottak fel a magyar állam támogatásával. Nem beszélve a korábban külföldön megépített sport létesítményekről, a Hungary helps programról és még isten tudja mi mindenről. Ezek után itthon persze már leginkább a kommunikációra futja. Ahogy a régi vicc mondja: Járni jár, de nem jut. Nálunk mi a helyzet a Románok, Ukránok, Szlovákok stb. által épített bármilyen létesítménnyel?
lazio154
2021. október 02. 08:27
Emlékeztetem a Doktorminiszter elnök urat! Vannak szerencsés kipcsap génnel rendelkező egyének, kiknek sikerült megélni, hogy már több mint 20 éve nyugdíjból élhetnek. Ők hiába szolgálták le a 40 év robotot, már 12. ik éve a miniszter úr nagyon szivatja őket! Ekkora értékmegőrző emeléseknél még néhány év és leemelkednek a nyomorszintre. Talán az ő esetükbe ennek a KSH. nak a manipulált inflációs számaitól jó lenne eltekinteni az éves emelést illetően. Nem ördögtől való az, hogy emelkedő bérek miatt emelkedő nyugdíjszerü járulékadóból ne csak a manipulált infláció mértékü emelésekre legyen méltó a fél évszázada még ifjú daliák hada!
annamanna
2021. október 01. 20:58
Isten éltesse, na meg az Isten fizesse meg!
..--..
2021. október 01. 19:09
-zsoltkom- "Látogatása során a miniszterelnök hangsúlyozta, hogy elkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése." "Tanulmány: nem javított a gyermekvállaláson, de beépült az ingatlanok árába a csok Tavaly év végéig 170 ezer vette igénybe a csokot - jegyzi meg a tanulmány. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatbázisa alapján azonban a támogatás gyermekek számára gyakorolt kedvező hatása 2016–2019 között még nem mutatkozott meg. Ugyan 2020-ban 3,3 százalékkal több gyermek született az előző évhez viszonyítva, de a 2016-os értéket még így sem sikerült elérni. Készültek azonban olyan tanulmányok, amelyek azzal kalkulálnak, hogy bár az első négy év gyengén sikerült, a jövőben kedvező hatással lehet a gyerekvállalásra a csok. A családpolitika sikeressége ezen a téren azonban erősen függ az életszínvonalbeli és egyéb, erkölcsi-etikai normáktól is." https://bit.ly/3ml7iid
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!