„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

2022. január 17. 21:54

Posztcsatában mutatta be a két baloldali, hogy mennyire nem mindegy, hogy melyik szögből fotóznak.

2022. január 17. 21:54
null

Jámbor András posztolt a Facebook-oldalára egy képet azzal a szöveggel, hogy „elképesztő sorok voltak ma a Blahán”. A posztban azzal dicsekedett, hogy mennyire sok aláírást gyűjtöttek össze, abban az aláírásgyűjtésben, amiben először azt mondták, hogy tavaly meg lesz a 200.000, de már január közepe van és még mindig harmincezer hiányzik.

A poszt alá beszédes képet posztolt Hont András, baloldali publicista, újságíró. „Ma fél hatkor ugyanott, másik szögből fotózva.” Jámbor kibúvó válaszára így reagált az újságíró: 

„Szótagoljam, amit írtál? El-ké-pesz-tő so-rok. Tényleg el vagyok képedve.

Ilyet még nem is láttam, leszámítva az összes szellősebb pénztárt, nyitás után.”

A két szóban forgó kép: 

Forrás: Jámbor András
Forrás: Jámbor András

Forrás: Hont András
Forrás: Hont András

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. február 21. 08:45
Ez a Fudan elleni hadjáratuk éppen olyan elképesztően káros, mint a Nolimpia. Most jobb, h. Párizs rendezheti? Jobb lesz-e attól Magyarországnak, h. esetleg megépül Pozsonyban? A felsőoktatás nagy üzlet. A tanulatlan szegények számára semmi nem üzlet, csak a segély, lehetőleg feltételek nélkül. Ennyit a demokrácia áldásairól. Az utolsó percig nem biztos a választás eredménye. Nagyon sok a meghülyített fiatal is.
amca
2022. január 19. 17:26
Táváris Lenyin 10 perces beszédban 10 szer nevezte cohnbélát poleznij idiotnak. Ezt a barométert percenként 60 szor leidiótázná... Csóváld a farkad Jámbor..
hakos
2022. január 19. 14:16
Amikor a trollt megtrollkodják... :D
pipa89
2022. január 19. 11:48
Minden csak nézőpont kérdése. Engem senkinek sem érdekel a származása. Hidegen hagy. Ember, az ember. Vagy jó, vagy rossz. A cselekedetei alapján ítélendő. Tehát, ha van egy összeesküvő gazdasági és politikai bűnöket elkövető banda, akár fehér, akár fekete, akár földi, akár gyík :-D megy a dutyiba, a vagyon pedig vissza a közösbe, ahonnan lopta. Ez a vagyon a közgazdászok szerint tetemes. Ebből azért meg lehetne oldani a bolygószintű problémáinkat: leszerelés az élet védelméért, tiszta víz, tiszta élelmiszer, tiszta energia, nyomorból felemelkedni végre spirituális szintre. MIÉRT NE? MERJÜK MÁR ELKÉPZELNI!!! CSAK UTÁNA TUDUNK STRATÉGIÁT KIDOLGOZNI A MEGVALÓSÍTÁSRA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!