Ungár Klára szerint meg kell nevezni a fideszes vezérkar és a kormány meleg tagjait

2022. január 15. 09:06

Márki-Zay Péter után újabb baloldali személyiség listázna egyet.

2022. január 15. 09:06
null

Márki-Zay Péter kijelentései után ezúttal egy újabb közismert baloldali személyiség szólított fel listázásra, írja a Magyar nemzet. Ungár Klára szerint ugyanis „név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait”.

„Orbán elkezdte a homoszexualitás és a pedofília direkt összekapcsolását. Azt már nem is érdemes leírni, hogy a pedofilok többsége, szignifikáns hányada heteroszexuális. Ettől még nem lesznek a heteroszexuális, nem pedofil emberek elítélendők. Kivéve, ha olyan gazember, mint Orbán és csatlósai/alattvalói. Azt hiszem, ez ellen már csak egy módon lehet védekezni: név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait!” írta a Facebookon Ungár Klára.

Nyitókép: MTI

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yoshee
2022. február 26. 19:26
Mi van már ezekkel az Ungárokkal .... Az életben jól helyezkedtek és jó képzést is kaptak visszamenőleg is - mármint az ősök is - és mégis a sok jóléttől és zsíros pozícióktól már nem a valóságban élnek ... Csak áskálódnak és még többet, még többet akarnak, de mire?!
Ferike57
2022. január 16. 13:52
A nemi identitás magánügy és senkit nem érdekel , amíg nem kötelező melegnek lenni ! Csak az ilyen DÍSZBUZIKAT érdekel mint ungár klára és a hasonszőrű , aki a PRIDE megszállottja ! klára BUZISKODJ nyugodtan a te dolgod , ne akard tudni hogy ki másnak mi a beállítottság !!!
Ekeke
2022. január 16. 13:23
https://index.hu/belfold/0308ungar/ Húsz éve,2001-ben játszotta ki ez a halmozottan elonyos helyzetű némber a buzikartyajat,akkor az és-ben. Aztán a nagy sikerre való tekintettel megismételte 2005-ben,akkor már közönséget is hívott. Ma már a kutyák sem ugatnak utána,ez már a Terry black végső stádiumban
Vasgyari Tibi
2022. január 16. 10:41
Nem kell hazudozni, Ungár Klara https://www.regent.edu/acad/schlaw/student_life/studentorgs/lawreview/docs/issues/v14n2/Vol.%2014,%20No.%202,%203%20Baldwin.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!