Márki-Zay magyarázza a bunkózását (videó)

2022. február 06. 10:59

„Az, hogy vannak vidéken bunkók, az nem azt jelenti, hogy minden vidéki bunkó” – ecsetelte.

2022. február 06. 10:59
null

„Márki-Zay Péter minden nyilatkozatában és beszédében próbálja megosztani a társadalmat, egymás ellen hangolni az embereket” – írja a Mediaworks Hírcentrum. „Folyamatosan arról beszél, hogy sok ostoba és bunkó ember él az országban, különösen vidéken, majd azzal próbál mentegetőzni, hogy ez a megállapítása nem mindenkire vonatkozik. Hogy kire nem vonatkozik? Saját magára, meg több polgármesterre” – fejtette ki a Hírcentrum.

A baloldali jelölt egy december 12-ei videójában úgy fogalmazott:

„...ez ugyanolyan félreértés, kedves liberális barátaim, mint amikor a fideszesek azt állítják, hogy én a vidékieket bunkónak nevezem. Nem! Az, hogy vannak vidéken bunkók, az nem azt jelenti, hogy minden vidéki bunkó."

***

(Mediaworks Hírcentrum)

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wadaderika
2022. február 07. 18:26
Bunkó van mindenhol, a fürdőszobádban is, láthatod minden nap, legalább egyszer
APA152
2022. február 06. 21:17
„Az, hogy vannak vidéken bunkók, az nem azt jelenti, hogy minden vidéki bunkó” – ecsetelte. " Esküszöm ez egy vígjáték. Ver a tv-ben minden műsort. Ha Maki ezért pénzt szedne be,már milliárdos lehetne. :- )))
teljesenertelmetlen
2022. február 06. 21:07
Ez a szerencsétlen nem is fogja fel, hogy min.elnökként egyetlen emberre sem mondhatná, hogy bunkó. Azt hiszi, azzal menti magát, ha csak a lakosság egy részét bunkózza le. Nóóóóóóóóóóóóóóórmális?
ptrfarkas43
2022. február 06. 18:09
Bunkócska te drága drága, giccses görcsös marhája, nagyot hasítasz. A futóbolond nagyot megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!