Márki-Zay: Orbán megint szégyent hozott Magyarországra!

2022. március 25. 09:49

A baloldal jelöltje kifejtette, hogy a háború végéhez az kell, hogy „Orbán ne finanszírozza tovább Putyin háborúját Paks 2-vel”.

2022. március 25. 09:49
null

Márki-Zay Péter Facebook-posztban fejtette ki véleményét az elmúlt napok brüsszeli tárgyalásairól. A baloldali miniszterelnök-jelölt véleménye szerint

Orbán Viktor megszégyenült tegnap Brüsszelben”.

Elmondta, hogy a miniszterelnök „megint szégyent hozott Magyarországra”.

Elmagyarázta továbbá, hogy azért hozott szégyent, mert most „12 éves politikája került a történelem szemétdombjára”. Közölte, hogy „ő az, aki elszigetelődött, aki elveszítette szövetségeseit, akire Putyin utolsó csatlósaként tekintenek az EU-ban és a NATO-ban”.

Elárulta azt is, hogy ki finanszírozza a háborút

„Mindannyiunk érdeke, hogy a háború mielőbb véget érjen” – írta Márki-Zay – „ehhez pedig az is kell, hogy Orbán ne finanszírozza tovább Putyin háborúját Paks 2-vel, titkos hitelmegállapodásokkal, az orosz kémbankhoz való ragaszkodással”.

A jelölt a bejegyzését azzal zárta, hogy az is bebizonyosodott, hogy Orbán nem kapja meg „a gazdasági bajok kezelésére szolgáló” támogatást.

Csütörtökön derült ki, hogy Magyarország előleget kap az EU egyik újjáépítési alapjából.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felix Leiter
2022. március 26. 09:56
Öööö. Te Maki, az megvan, hogy a demens Bidenék vásárolják az uránt az oroszoktól? Akkor ki is finanszírozza a háborút???
kissnyuszi
2022. március 25. 16:26
Azért most mar mindenki tisztábban látja, hogy is történhetett meg Trianon, hogy is lehet belesodródni egy háborúba. Az ilyenek miatt, mint ez a majom. Ujra termelik magukat. Hihetetlen, de vannak ilyen gondolkodásúak. Egy meggyőződésük van, hogy ellentmondjanak azorbánnak. Mint a hisztis kétévesek. Nincs itt hazaszeretet, nincs itt magyar érdek. Nincsenek itt magasztos eszmék. Az csak a csomagolóanyag. Csináljak a feszültséget, hangoskodnak, bomlasztanak, agyat mosnak. Szol a zelenszki, soros, ezek ugranak, bólogatnak. A világon semmit nem mutattak fel a balosok, csak a saját népüknek az irtását, a kirablását, csomagokat, mint a bokros, 2006, stb, meg ami meg kimaradt. Ezeknek semmi sem drága. Istenem ments meg minket ezektől.
formaegy
2022. március 25. 15:54
Miért nem viszed a szaros segged Ukrajnába? Ne a mi fiainkat küldd halálba te rohadt gyilkos!!!!!!!!!! Minden ellenzéki tetvet össze kellene pakolni és úgy átdobni a puccos seggű ukrán elnöknek, hogy csak úgy nyekken! Mekkora pofája van ennek a beteg álaltnak is a biztonságból! Nagy a tét! Aki ezekre a tetvekre szavaz, a magyar emberek, gyerekek halálára szavaz!!!!!!!!!!!!!!!
Rizsa
2022. március 25. 14:17
Ennyire hülye debil embert . Hagy nem döglik már meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!