Lakatos Márk szerint az RTL „melegjogi tisztogatásokat” végzett, amikor kirakta reggeli műsorából őt és Járai Mátét

2023. február 01. 14:23

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

2023. február 01. 14:23
null

„Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!?” –  teszi fel a kérdést legújabb videójában Lakatos Márk miután nem csak őt, egykori kollégáját is kirakták az RTL Klub Reggeli című műsorából.

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! #nekedbelegyen #csilagszóró #reggeli #foryourpage #járai #fy #fyp #tv #taka ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

Lakatos Márk elégedetlen a magyar nyugdíjasokkal - szerinte öltözhetnének izgalmasabban is

Lakatos Márk az RTL Reggeli műsorban járt, ahol újfent nagyot alakított. Előzőleg egyébként Bécsből jelentkezett be, ahol kijelentette: „ Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok! ". A műsorban a nyugdíjasok stílusát vesézte ki a stylist. Mint mondta, nagy példaképe Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett modell.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kenobi
2023. február 02. 10:30
De hát az nem lehet. Az RTL ugyanis haladó, demokratikus, igaz és jó. A TV2, na az a náci, fasiszta, diktatorista mucsai, kirekesztő és hazug. Így olvastam a telexen és a 444-en.
Pneumaticus
2023. február 02. 00:43
Ütik a feketéket! Ja, nem. A melegeket.
akiaki
2023. február 01. 23:29
de lehet, hogy a szemüvegesekkel van a baj!
Macko888
2023. február 01. 23:16
Vag egy vicc: A dadogós meséli -Aaazért nnem vvvettek ffel rrrádióbbbemonddónak mmert nnem vagyok ppárttag.. Az is lehet, hogy alkalmatlan, hogy NULLA szimpátiát kelt magának. És még buzi is. Ez lehet, hogy nem elég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!