Így néznek ki a magyar lányok a mesterséges intelligencia szerint

2023. április 17. 15:13

Az AI szerint a magyar nők inkább sötétebb hajúak, a szemük pedig zöld színű.

2023. április 17. 15:13
null

Egy magyar tiktokker, wixder_hivatalos megkérdezte a mesterséges intelligenciát, hogy hogyan néznek ki a magyar lányok. A válaszként küldött képek alapján megállíthatjuk, hogy szerinte szépek – szúrta ki a videót az RTL.

Külön érdekesség, hogy a mesterséges intelligencia szerint

a magyar nők inkább sötétebb hajúak,

a szemük pedig zöld színű, persze akadt kivétel is, egy magyar lánynak például vörösbe hajló hajat adott az AI.

A videót itt tudják megtekinteni:

@wixder_hivatalos Így Néznek Ki A Magyar Lányok A Mesterséges Intelligencia Szerint #shorts #wixderyt #robotok #gpt #chatgpt #házifeladat #fogalmazás #ingyenes #ingyen #magyarul #hack #életváltozás #magyarlany #lányok #ígynézneki #magyarlany #igykeresspénzt #chatbot #Al #technológia #openai #f #fyp #foryou #foryoupage #fyp #fy #foryourpage  eredeti hang - Wixder

Nyitókép: Képernyőfotó/TikTok

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hedy77
2023. augusztus 12. 14:53
Az AI hülye, vagy beivott. A magyar nők nem ilyen sötéthajúak. Van a barnának minden árnyalata, de ez a sötét szélsőség. A szemünk pedig tipikusan nem zöld.
Dorset Naga
2023. augusztus 10. 19:10
Fa'sság.
hegel
2023. április 18. 10:41
Rossz a programmja, hiányzik a keletbalti rassz belöle! Sok magyar ember keletbalti rassz jegyeit hordja kék szem szöke vagy gyömbér szinü haj... Az AI is csak azt tudja amit beleprogramoztak!
ecceeecce
2023. április 18. 07:36
Helyesebben, így nézett ki valaha. Ma már vegyes házasságból származó creole. A közeljövőben pedig transznemű férfi. Az AI erőssen korlátos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!