Molnár Csaba: Hazafias kötelezettségem, hogy az uniós pénzek ne érkezzenek meg

2023. április 24. 18:30

Erős kijelentések a DK kormányinfóján.

2023. április 24. 18:30
null

 „A célunk egyértelmű: addig ne jöjjön pénz, amíg az nem a magyar emberekhez, önkormányzatokhoz, vállalkozásokhoz kerül. Nekem hazafias kötelezettségem, hogy megakadályozzam, hogy az uniós pénzek Magyarországra érkezvén négy-öt ember zsebének tűnjön el. Ez hazafias kötelezettségem, aminek minden áron eleget fogok tenni” – jelentette ki Molnár Csaba a DK árnyékkormányinfóján a Magyar Nemzet tudósítása szerint.

A Gyurcsány-párt EP-képviselője szerint a hazánknak járó uniós források visszatartása abban a pillanatban meg fog szűnni, amikor a kormány garantálja, hogy ezeket  a pénzeket nem lopják el.

A politikus kérdésre válaszolva tagadta, illetve találgatásnak nevezte, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc utasításának eleget téve fordult szembe a kormánnyal és helyezte kilátásba, hogy a főváros nem fizeti meg a rá kirótt szolidaritási adó teljes összegét. 

Az árnyékkományinfón részt vevő Kálmán Olga viszont úgy fogalmazott: ha a főpolgármester úgy dönt, hogy a szolidaritási adót csak a budapestiek kárára tudja befizetni, „akkor ez egy helyes cselekedet, politikailag és a gondos városvezetőként is”.

Arra azonban Kálmán Olga és Molnár Csaba sem volt hajlandó egyértelműen válaszolni, hogy elégedettek-e Karácsony munkájával, és hogy beállnak-e mögé a jövő évi önkormányzati választásokon.

Szavaik szerint erről csak ősszel dönt majd a DK. 

Bár Molnár fenti kijelentése megdöbbentőnek hathat, de nem újdonság: egy hónapja maga Gyurcsány Ferenc is hasonlóan nyilatkozott.

Gyurcsány az EU-s szupermérföldkövekről: Mi ezen nagyon sokat dolgoztunk. Nem kell hazudni, mi voltunk ott!

Fél évvel a Partizán-interjú után újra hosszabb időkeretben válaszolt újságírói kérdésekre Gyurcsány Ferenc. Az 54 perces, a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorába készült interjúból már idéztük lapunkban azt a részt, amikor a DK elnöke gyakorlatilag elküldte a selyemzsinórt Karácsony Gergelynek, írtunk arról is, hogy Jézushoz hasonlította saját politikai közösségét, de az adásban az uniós pénzek brüsszeli visszatartásáról is kérdezték a volt miniszterelnököt.

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 25. 17:29
Egy féreg a Gyurcsány klánból!
Bendzsó Boy
2023. április 25. 16:08
Elődeink ilyen ganéj alakok miatt találták ki a karóbahúzást, kerékbetörést ,felnégyelést! Ideje lenne egy-két szaralakon bemutatót tartani, hogy így jár aki hazaáruló!
formaegy
2023. április 25. 11:20
Törvény van a hazaárulásra??????????????? Bizony van. Dísznek! Gyalázat! Arról nem beszélve, hogy ez az egész degenerált hazaáruló kém csürhe nemzetbiztonsági veszélyt jelent M.o.-ra, és még mindig szabadlábon vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csuka
2023. április 25. 09:54
Hogy rohadnál meg te szemét hazaáruló........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!