Itt a szakértői elemzés – ezért volt világszínvonalú Szoboszlai bolgárok elleni szabadrúgásgólja! (VIDEÓ)

2023. április 01. 08:56

Lipták Zoltán foglalta össze a rúgástechnika lényegét.

2023. április 01. 08:56
null

„Ennek a lövéstechnikának az a lényege, hogy a labda előrefele forog, ezáltal nem fog fölé menni” – osztotta meg véleményét a TikTokon Lipták Zoltán.

A szakértő szerint ugyanakkor „minél távolabb mész a kaputól, annál magasabbra kell hogy felrúgd, ugyanis nemcsak a gravitáció húzza le a földre, hanem Magnus-effektus is, ami a forgó labdából adódik”.

Amennyiben a titkos összetevőre is kíváncsi, itt tudja megtekinteni a videót:

@liptakzoltan Neked menne? #szoboszlai #freekick #magyarok ♬ eredeti hang - Lippi

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. április 04. 13:32
Elvileg belsővel kell így rúgni és van kb egy rettenetesen kicsi találati felület a labdán. Ha nem jön össze, akkor a labda vagy elakad a sorfalon, vagy egyenesen a nézők közé vágódik a 18-20. sor magasságában. És akkor egy dolog ezt edzésen megcsinálni, meg egy dolog tétmeccsen, hazai pályán, teltház előtt. De valahogy akkor ott a kapu mögött éreztük, hogy egy benn lesz. És benn is lett.
Kanyar
2023. április 01. 21:30
Most istent csinálnak Szoboszlaiból, mint annakidején Töröcsikből és Nyilasiból?! Nem kellene, mert az sem jött be.
rajgy
2023. április 01. 18:19
Nem elég, hogy a "Hajdú B" telelocsogja a mérkőzést, BE NEM ÁLL A POFÁJA, most még itt is elemzik a szabadrúgást! KI MENT MEG BENNÜNKET A LOCSOGÓ-FECSEGŐ KOMMENTÁTOROKTÓL???
jánosbácsi
2023. április 01. 12:15
30 válogatott mérkőzésen hét gólt szerzett .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!