Intenzív osztályra került Gálvölgyi János

2023. május 10. 16:36

A színésznek szerda reggel légzési nehézségei voltak.

2023. május 10. 16:36
null

Gálvölgyi Jánost kórházba szállították, légzési nehézségei voltak – írja az RTL Híradó.

A színész súlyos állapotban van, intenzív osztályon kezelik.

A portál információi szerint a délután folyamán átszállították egy másik kórházba, ahol szintén az intenzív osztályra került.

Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zzzzzzz
2023. május 11. 11:15
Egy régebbi cikk allatt már leírtam a véleményem vele kapcsolatban. Sok örömteli percet szerzett számomra és a honi kultúra is rengeteget köszönhet neki! Olykor-olykor akad, hogy helye van a mocskolódásnak, véleményem szerint azonban ez most nem egy olyan pillanat. Mielőbbi felépülést kívánok Művész úr!
Obsitos Technikus
2023. május 10. 21:08
És a Városmajor volt a legközelebb :-))) Nyilván a szív- és érsebészet gyógyíjja a legjobban a félrebeszélést.
akkor ki
2023. május 10. 20:32
Láttam párszor szerepelni. Kinek a pap, kinek a papné. Nekem mindig is tetszett a humora, a színpadon meg parádézott, mondjon bárki is bármit, jó színész és komikus. Nekem ez a véleményem. Ennek ellenére a mérhetetlen libsi komcsi identitása vissza taszító volt és nálam rontott a reputációjából. Gyógyulást kívánok!
Bell & Sebastian
2023. május 10. 20:00
Jó nagy médiahisztit csapnak az eset körül, tán még Orbánt is felszólítják lemondásra. Csak megjegyzem, elég gyakran hívom mostanában a bevetésirányítást, mert képes vagyok értelmes válaszokat adni a check-listájuk kérdéseire. Eddig még minden alkalommal szakszerűen intézkedtek. Azt el tudom képzelni, hogy idegrángásos hozzátartozókkal nem mennek semmire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!